in

Hond denkt dat hij een spuitje gaat krijgen: zie de beelden die zoveel mensen tot tranen hebben geroerd

Het breekt mijn hart als ik denk aan alle ongewenste dieren in de wereld. Gelukkig worden dierenasielen bemand door dierenhelden die er alles aan doen om het leven te verbeteren van elk dier.

Sommige honden hebben geluk en vinden een thuis, maar anderen moeten een lange tijd in het asiel verblijven, wat vaak betekent dat ze in hun eigen kleine cel worden opgesloten totdat er een huis voor hen kan worden gevonden, of erger nog dat ze moeten worden ingeslapen omdat het asiel de aantallen niet aankan.

Voor één hond genaamd Benny; zag het ernaar uit dat zijn dagen geteld waren tenzij er een huis voor hem gevonden kon worden. Terwijl hij wachtte, was hij veilig, warm en goed gevoed, maar uiteindelijk moest hij worden opgesloten en moest hij sociale interactie gemist hebben. Toen hij zich realiseerde dat zijn leven op het punt stond te veranderen, kreeg ik tranen in mijn ogen.

Lees ook  Eigenaar doodgereden paard geschokt over doorrijder: 'Botjes van ons paard lagen op de weg'

Veel van de honden die in het asiel terechtkomen, hebben zware situaties ervaren en hoeveel de opvang ook voor hen zorgt, het is niet hetzelfde als een gezin hebben om voor te zorgen. Daarom is het zo mooi om te zien als een hond eindelijk een thuis krijgt.

Toen pitbull Benny bij het Carson Animal Care Center in Gardena, Californië aankwam, liep hij een groot risico om een spuitje te krijgen.

En de arme hond had geen idee wat de toekomst voor hem in petto had.

Benny was er zich van bewust dat zijn dagen geteld waren en toen hij elke dag in zijn kooi moest blijven.

Niemand wilde hem adopteren en het personeel merkte dat zijn energie en vreugde langzaam aan het verdwijnen waren.

Lees ook  Vrouw kan niet beslissen welke hond het het meest verdient gered te worden, dus koopt ze het complete asiel

Maar in december 2017 veranderde zijn leven voor altijd.

Toen het personeel zijn kooi met een rood touw binnenging, leek hij in de war en wist hij niet zeker of hij gelukkig of bang moest zijn.

Maar het tweede personeel krijgt het touw om zijn nek en hij komt uit de kooi. Hij beseft wat er aan de hand is. Zijn reactie zorgt ervoor dat harten op het web smelten.

Bekijk de onderstaande video wanneer Benny zich realiseert dat hij wordt geadopteerd:

Ik kon de tranen niet tegenhouden toen ik zag hoe blij Benny was.

Deel de video met je hond-liefhebbende vrienden op Facebook als je ook geraakt werd door de video.

Het zou meer mensen kunnen inspireren om een ​​van de vele honden te adopteren die het grootste deel van hun leven doorbrengen in afwachting van iemand om ze te adopteren.

Opnieuw GEZEUR! Black Friday is racistisch en moet worden verboden

Hond van slechts twee kilo wordt gevonden in haar eigen urine en gered door asiel