in

Hoe is het nu met Hans en Karin uit ‘Ik Vertrek’?

Zaterdagavond was in ‘Ik Vertrek’ te zien dat Hans en Karin (beide 47) Capelle aan den IJssel inwisselden voor het zonnige Bonaire. Hoe gaat het nu met hun?

Schadevergoeding
Wanneer Hans een schadevergoeding krijgt wegens buitensporig politiegeweld, besluit hij samen met zijn vrouw een mini-adventuregolfbaan op Bonaire te openen.

Maar het sympathieke stel loopt tegen een boel problemen aan. Het is nog niet zo makkelijk om een fijn stuk grond op Bonaire te vinden, vooral nadat blijkt dat Bonaire voor een deel bestaat uit beschermd natuurgebied.

Ruim een jaar later
Na 15 maanden op het eiland is er nog steeds geen grond voor de mini-adventuregolfbaan beschikbaar en Hans en Karin kunnen op dat moment ook nog steeds naar hun vergunning fluiten.

Lees ook  Vrouw loopt snee aan duim op in nagelsalon, verliest maand later bijna haar arm

“We namen ook wel het risico dat het misschien helemaal niet mag en dat ze daar niet zitten te wachten op een minigolf,” vertelt het koppel nu.

Na regen komt…
Want gelukkig kwam het toch allemaal op z’n pootjes terecht, ondanks de tegenslagen. Hans en Karin: “Het zoeken naar grond viel ons zo tegen. Te duur of het mocht niet op bepaalde plekken, maar we zijn zo dankbaar dat we nu een mooi stuk grond van 2700 vierkante meter in erfpacht hebben gekregen. Op dit moment zijn we druk met de bouw van het huis en gaan we hopelijk over twee weken met de aanleg van de golfbaan beginnen.”

Lees ook  Meisje (12) zorgt met zaklamp op mobiel voor redding van vader uit sloot

Bijna open
Als alles volgens schema blijft lopen, dan gaat de mini-adventuregolfbaan van Hans en Karin eind februari, begin maart open. Tenminste … Als die vergunning nu eindelijk komt.

Het koppel wil zich graag gaan richten op kinderfeestjes. Hans en Karin willen pannenkoeken gaan bakken, een kinderspeeltuin bouwen en twee jacuzzi’s plaatsen.

Goed nieuws
Benieuwd hoe dit af gaat lopen? Hans en Karin komen volgend seizoen terug in ‘Ik Vertrek’! Hoe leuk is dat?

Bij de begrafenis van haar man ziet ze dat ze zwanger is, 25 weken later onthult dokter het ongelofelijke

Eigenaren willen hun 18-jarige hond laten inslapen omdat hij “te dom” is – dan doet de dierenarts het enige juiste.