in

Hoe is het mogelijk? De buren zien, dat de vrouw haar mee naar huis neemt. 2 maanden later lopen ze de deur bij haar plat.

Op een dag in februari 2015 stoot een voorbijganger in Mexico-City op iets vreselijk. De meer dan 1 miljoenen straathonden die in Mexico-City leven, kunnen haar eigenlijk niet meer choqueren. Maar bij de aanblik van dit arme wezentje staat het hart van de vindster stil.

De hond is niet alleen ondervoed, maar helemaal overwoekerd met tumoren. Diep ontroerd, brengt ze het arme ding naar de dierenbeschermster Dalia Gámez. Die adopteert hem, doopt hem Boby en beslist om hem terug gezond te maken. Dalia brengt de hond naar een dierenkliniek, waar men het dier verder onder de loep neemt.

De dierenarts schat Boby ongeveer 2 jaar oud en stelt een chemotherapie voor. Dalia hoopt dat Boby de therapie zal overleven. Ze staat Boby in deze zware periode bij, neemt hem mee naar huis en verspreidt zijn levensverhaal op het internet.

Lees ook  Hond komt in het bos een vos tegen – niemand had verwacht dat de vos zo zou reageren!

Op 2 maanden tijd moet Boby 8 keer chemotherapie ondergaan – zelfs voor een sterke mens is dat een vreselijke opgave. Hoe zou de hond op deze behandeling reageren?

Maar Boby is uit het goede hout gesneden. Dalia kan niet geloven hoe snel hij van deze uitputtende behandeling herstelt. De wonden helen snel en al na enkele weken huppelt hij weer vrolijk rond.

Boby holt weer dartel door de kamer. Door zijn ongelofelijke genezing werd hij een lokale sensatie – De buren van Dalia staan in rijen aan te schuiven om Boby te zien. De beroemdheid van Boby verlicht haar nieuwe missie: ze zoekt een liefdevolle pleegfamilie voor hem – en met succes!

Met een lach en een traan neemt ze afscheid van Boby en overhandigt hem aan zijn nieuwe, liefdevolle familie. Boby’s nieuwe baasjes zijn trots om zo een dappere en moedige hond een nieuwe thuis te mogen geven en te zien hoe Boby onder hun hoede verder opgroeit. Kwiek en levendig geniet hij met volle teugen van zijn nieuwe leven. Van de donkere bladzijde in zijn leven is nog maar weinig te merken.

Lees ook  NOPE NOPE: deze spin is zo groot dat het zelfs geluid maakt als die loopt

De “transformatie” van Boby bewijst dat iedereen in het leven een kans verdient. In de ogen van vele voorbijgangers was Boby ten dode opgeschreven. Dankzij mensen als Dalia, die een beetje beter kijken, zullen de ogen van de mensen hopelijk langzaam opengaan en straathonden niet meer als afval behandelen.

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met iedereen die je kent!

Hij ziet dat een grote truck de straat blokkeert. Maar als de chauffeur DIT doet… Ongelooflijk!

In het tuincentrum koopt hij deze zak aarde. Maar wat hij er in aantreft, zal hij nooit vergeten.