in

Hoe dom kan je zijn? Zwangere Barbie krijgt bakken met kritiek op foto

Zodra Samantha de Jong het idee heeft dat ze haar bruine kleurtje ook maar een beetje kwijt is, sprint ze naar de zonnebank.

Ook nu ze zwanger is en daar zijn veel fans boos over. Op Instagram bijt Barbie dan ook eens flink van zich af. „Zwanger of niet, ten eerste bemoei jullie met je eigen zielige leventje. Punt2, met een HANDDOEK op je buik kan het totaal geen kwaad!”

LEES OOK!
Monique Westenberg: 'Ik hoor bij jou'

Maar daar laat de voormalig realityster het nog niet bij. Ze roept iedereen op om haar met rust te laten. „Ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen!

Ik ben nu echt een keer klaar mee dat gebemoei van andere!! ben NIEMAND nog maals NIEMAND iets verschuldigd! Ik doe in MIJN leven wat ik zelf wil.”

LEES OOK!
Fietser valt door gespannen ijzerdraad over de weg

‘Nederlandse vrouw slachtoffer van groepsver krachting in Blanes’

Zien: zó zag Gaby Blaaser er vroeger uit