in

Hij zegt dat hij in deze kleine camper van 150 dollar woont. Dan laat hij zien hoe het er van binnen uitziet

Al jaren toert Paul Elkins door Amerika met wat hij zelf zijn “stealth camper” noemt. Dit ga je niet geloven tot je het gezien hebt. Anders dan de andere kleine huisjes die we al gezien hebben, is deze camper gewoon aan zijn fiets bevestigd. Het weegt amper 30 kg en het kostte Paul 150 dollar om hem te maken! Hij gebruikte vier plastic verkiezingsborden, een tweedehandsfiets van 20 dollar, zes kurkborden, ducttape en schroeven.

Lees ook  Grote wolf gaat naast vrouw zitten – seconden later kijkt het dier diep in haar ogen.

Maar dit “huis weg van huis” is niet gewoon een schuilplaats. Het is een volledig functionele camper. Langs de buitenkant heeft het de omvang van een hondenhok, maar vanbinnen is het gewoon adembenemend. Het huis bevat een fornuis, een gootsteen, een toog, een proviandkast, kleerkast, een bed en LED verlichting, én het is zelfs geïsoleerd!

Voor iedereen die een noodhuis nodig heeft of gewoon wil reizen, is dit een levensreddende uitvinding.

“Het opent nieuwe mogelijkheden om te leven of te reizen. Je hebt geen autoverzekering nodig en je hoeft er niets voor te betalen. Wat heb je nodig? Voeding”, zegt Paul. “Voor mensen die geen auto kunnen veroorloven of niet de mogelijkheden hebben om een camper op een oplegger te bouwen, biedt dit de ideale oplossing.”

Lees ook  Waarom schoonmaakmiddel Dasty van de Wibra zo mateloos populair is

Zou jij in zoiets klein kunnen wonen?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL deze geweldige uitvinding met alle avonturiers die je kent!

De man gaat naar de dokter met een ei-grote bult op zijn arm. Wat de arts ontdekt als ze het opensnijdt, is niet geschikt voor zwakke magen

Tiener wordt gepest vanwege haar donkere huidskleur. Dan neemt ze wraak door een aardig model te worden