in

Hij wees haar af toen ze nog een mannenlichaam had, maar nu zijn ze al twee jaar gelukkig samen

Toen Erin Anderson nog een mannenlichaam had en Aaron heette, benaderde ze Jared Norris op Facebook. Erin was toen 18 en nog niet begonnen aan haar transitie. Toen werd het niets tussen de twee, maar vier jaar en een hormonenbehandeling later, vormen ze een gelukkig koppel. Ook al krijgen ze dan de occasionele doodsbedreiging van een ‘internettrol’.

“Toen ik nog als jongen door het leven ging, stuurde ik Jared voor het eerst een bericht op Facebook”, zo vertelt Erin aan Daily Mail. “Ik wist wie hij was en voegde hem toe op Facebook omdat ik hem knap vond.” Het mocht echter niet zijn. Jared toonde niet de minste interesse in Aaron. “Dus besloot ik het niet meer te proberen.”

Het duurde twee jaar voor er opnieuw contact kwam met Jared. Het waren jaren geweest waarin Aaron zichzelf geout had als transgender en gestart was met een hormonenbehandeling. Aaron ging nu door het leven als Erin en begon dankzij de hormonen langzaamaan het lichaam te krijgen dat ze eigenlijk al van bij haar geboorte had moeten hebben.

“Twee jaar na dat eerste contact, vond hij een van mijn foto’s op Instagram leuk”, aldus Erin. “Binnen de vijf minuten kreeg ik een bericht en begonnen we te praten. De volgende dag was mijn verjaardag. We hebben die samen gevierd en een week later waren we samen.”

“Voor ik met Jared samen was, heb ik wel afgesproken met mensen, maar er kwam nooit iets serieus van omdat ze bang waren om het te vertellen aan hun vrienden en familie. Ze zeiden me dat ze mij wel echt leuk vonden, maar dat ze het niet wilden riskeren dat hun familie te weten zou komen dat ik trans ben.”

Lees ook  "Mijn vrouw ligt in de slaapkamer: ze is dood": Agenten doen vervolgens een gruwelijke ontdekking

Het was altijd hetzelfde: ‘Ik haat je’, ‘je bent walgelijk’, ‘je bent samen met een man’,…

Jared kon dat allemaal niets schelen. “Hij heeft zijn familie meteen verteld dat ik trans ben en alles. Het kan hem niet schelen wat mensen van ons denken. We praten vaak over hoe we elkaar hebben leren kennen. Dat ik twee jaar eerder al toegegeven had dat ik hem wilde, en dat ik hem nu heb, daar lachen we vaak mee.”

Voor Jared was het heel simpel: “We waren vaak bij elkaar en ik genoot daar echt van. We hadden zoveel gemeen, zelfs al waren we nog maar een paar dagen aan het praten. Ik bedacht dat ik wel verliefd zou kunnen worden op die persoon.” Hij besloot Erin dat dan ook te vertellen toen ze samen tv aan het kijken waren: “Ik zie je graag en ik denk dat we dit gemakkelijk kunnen doen werken”, zo vertelde hij haar. “En ondanks alle haters wilde ik het meteen bekendmaken en iedereen trots tonen dat we samen waren.”

Hij wees haar af toen ze nog een mannenlichaam had, maar nu zijn ze al twee jaar gelukkig samen
“Het was eerst niet bekend dat ik samen was met een transvrouw, maar toen iedereen het te weten kwam, was het een grote schok. Ik kreeg online heel wat doodsbedreigingen, wat niet leuk was en best deprimerend. Het was altijd hetzelfde: ‘Ik haat je’, ‘je bent walgelijk’, ‘je bent samen met een man’,… Na een tijdje hebben we besloten alle berichten te negeren. Of het nu liefdevolle berichtjes waren of haatboodschappen.”

Lees ook  Vrouw betrapt halfnaakte viespeuk die uit haar huis ontsnapt nadat hij haar in douche wilde begluren.

De hakken van oma en de make-up van mama

Erin wist al heel snel dat ze eigenlijk een meisje wilde zijn. Ze was nog maar drie toen ze zichzelf al steevast als meisje tekende en t-shirts om haar hoofd wikkelde om lang haar na te bootsen. Thuis deed ze de hoge hakken van haar oma aan en de make-up van haar mama. Maar op school was daar geen sprake van.

Hij wees haar af toen ze nog een mannenlichaam had, maar nu zijn ze al twee jaar gelukkig samen
“Ik werd gepest door zowel de jongens als de meisjes”, vertelt Erin. “De jongens vroegen waarom ik me als een meisje gedroeg en lachten me uit, waardoor ik me minderwaardig voelde. De meisjes zagen me dan weer als een jongen en wilden niet met mij spelen.”

Ze onderdrukte haar gevoelens tot haar achttiende verjaardag. “Ik was niet meer gelukkig als jongen, maar ik wist niet hoe ik dat nog kon veranderen. Ik wist er eigenlijk niets over. Ik dacht dat ik al te oud was om nog te veranderen, tot een vriend me zei dat het leven te kort is en ik niet zo ongelukkig verder kon blijven leven.”

Om haar transitie volledig af te maken, wil Erin in de toekomst ook gender bevestigende chirurgie ondergaan zodat ook haar geslachtsdelen veranderd worden. “Ze wil er vrouwelijker uitzien, maar voor mij ziet ze er al prachtig uit”, aldus Jared. “Nu, het gaat niet over mij, maar op dit moment kunnen we de operatie simpelweg niet betalen. Ik ga haar in elk geval niet minder graag zien, ze blijft dezelfde persoon. Maar ik begrijp dat genderdysforie een ding is.”

André Hazes doet opvallende uitspraak over de grootte van zijn geslachtsdeel

Nieuw programma met Temptation Island-deelnemers op komst…