in

Hij vermoordt zijn vriendin die 8 maanden zwanger is op een brutale wijze. De reden die hij geeft aan de politie? PUUR GESTOORDHEID!

Ouder worden kan een beangstigende gedachte zijn, maar dat rechtvaardigt nog niet wat Eren Toben, 20, deed om de situatie af te handelen.

De aanstaande vader kon maar niet verkroppen dat zijn leven drastisch zou veranderen door op jonge leeftijd vader te worden, dus beslisten hij en zijn vriend dat er maar een mogelijke oplossing was: de dood.

Toben en zijn vriend lokten de vriendin van Toben, Maria Peiner, 19, mee in het bos en vermoordden haar ter plaatse in koelen bloede.

Maria Peiner was 8 maanden zwanger van hun kind, maar dat hield Toben niet tegen.

Lees ook  Het nichtje van prinses Diana is volwassen en de gelijkenissen met haar overleden tante zijn sprekend.

Toben stak zijn vriendin met een mes en verbrandde haar daarna met de hulp van zijn vriend, waardoor ze effectief overleed.

Tijdens de hoorzitting zei Toben dat hij een “vrij en gelukkig leven” wilde, wat net het omgekeerde is wat hem te wachten staat.

Toben loog tegen zijn vriendin en vertelde haar dat ze babykleedjes zouden gaan kopen, maar in plaats daarvan reed hij naar het bos, waar hij met zijn vriend had afgesproken om de misdaad te voltrekken.

Lees ook  Hersenvliesontsteking is heel gevaarlijk – 8 herkenbare symptomen die elke ouder moet weten

Hij goot benzine over haar lichaam, nadat hij haar neergestoken had, en stak haar levend in brand. “Ze was nog bij bewustzijn, het kon wel 10, 20, 30 seconden geduurd hebben – ze bewoog nog” zei de rechter.

De volgende dag werd haar lichaam door een wandelaar aangetroffen en Toben en zijn vriend werden onmiddellijk gearresteerd. Toben en zijn vriend trachtten elkaar de schuld te geven voor de moord, maar werden beiden naar de gevangenis gestuurd. Veel sterkte voor de familie van de arme vrouw.

Nadat hij af was gevallen, begon hij zich niet lekker te voelen. De doktoren gaven hem maar een paar weken om te leven. De reden? WAARSCHUWING

Maak kennis met Tina. Ze is 15 jaar oud. Ze is misschien wel de beste gitarist ter wereld.