in

Hij verlaat zijn vrouw omdat deze zich niet meer scheert. Na een jaar ontmoet hij haar weer en krijgt hij het deksel op z’n neus

Deze man begaat een fatale fout in zijn huwelijk. Zijn boodschap moet ons allen tot nadenken stemmen:

“Het leven zit vol verrassingen. Een jaar geleden ging ik bij mijn vrouw weg. Ik verliet haar voor een mooiere vrouw.

Mijn ex was dik, had cellulitis, rolletjes en een buikje. Ze verzorgde zich niet en maakte zich niet op, gebruikte geen make-up – zelfs geen lippenstift – ze had altijd losse kledij zonder vorm aan.

Onverzorgde nagels, zelden onthaarde ze zich, ze droeg geen bh en had hangende borsten, ze verzorgde haar wenkbrauwen nooit. Om een lang verhaal kort te maken: ik voelde me niet meer tot haar aangetrokken. Er restte me alleen nog de vage herinnering aan die eens zo prachtige vrouw op wie ik lang geleden verliefd was geworden.

Vandaag, precies een jaar geleden nadat ik haar had verlaten, ontmoette ik de vrouw die ooit mijn echtgenote was.

Ze was prachtig, ze straalde, was afgevallen en er was van rolletjes of een buikje geen spoor meer te bekennen. Haar lange haren vielen op haar schouders, haar lippen waren mooi rode en ze droeg een strakke jurk die perfect op haar dijen viel. De jurk leek wel speciaal voor haar gemaakt. Het leek helemaal niet op een lichaam van een moeder met drie prachtige kinderen, mijn kinderen.

Lees ook  Man (63) zwaargewond nadat hij werd gespietst door stier: ‘Dit incident is voor ons de druppel’

Nu zit ik hier alleen en herinner me dat die extra kilootjes veroorzaakt werden door de zwangerschap van ons laatste kind. De hangende buik was omdat ze nog aan het herstellen was van haar dikke buik waarin ze negen maanden een van de mooiste geschenken heeft gedragen dat het leven me ooit heeft gegeven. De cellulitis kwam doordat ze geen tijd had om naar de gym te gaan omdat ze voor onze kinderen moest zorgen. Ze had simpelweg geen tijd om zich elke dag op te maken, make-up op te doen of haar wenkbrauwen te epileren.

De weinige tijd die haar nog restte, was ze er voor mij, zelfs in die mate dat ze zichzelf compleet vergat. Ze kwam altijd op de tweede, derde of vierde plaats. Ze ruilde mooie kledij voor luiers, ze had hangende borsten omdat ze absoluut borstvoeding wilde geven, en ze droeg geen beha omdat dat zo gemakkelijker ging. En ondanks dat alles, na het koken, wassen en kuisen, bleef ze glimlachen en was ze gelukkig met haar gezin, voor haar bestond er gewoon niets meer perfect.

Lees ook  Piepend hondje zit urenlang tussen eigen uitwerpselen vast op snikheet balkon

Vandaag vertel ik jullie dit omdat ik nu besef wat het is om een echte vrouw in huis te hebben, die ik liet gaan. Ik ruïneerde alles, ik verloor deze vrouw. Uit stommiteit ruilde ik een echte schoonheid in voor een valse, maar ik heb mijn les geleerd. Het ontbrak me aan medeleven en dankbaarheid. Nu weet ik wat de echte waarde van een huisvrouw is.

Vandaag is ze er voor de kleinste van mijn kinderen, Benjamin, van nauwelijks een jaar oud. De anderen zijn al wat groter en eisen niet meer zoveel tijd. Nu kan ze zich wat meer verzorgen en ze beseft dat ze geen idioot als mij nodig heeft om zich goed en bijzonder te voelen. Vandaag kent ze haar warde. Als ik dit niet wist en naar waarde kon inschatten, zal iemand anders dit wel doen.

Waarde vrienden, een echte vrouw heeft misschien niet altijd de perfecte maten, maar heeft altijd karakter.”
Ook al komt het inzicht bij deze man laat – uiteindelijk daagt het wel. Zal hij in zijn leven ooit nog zo gelukkig zijn als tijdens het begin van zijn huwelijk?

DEEL deze inspirerende boodschap met iedereen die je kent!

De eigenaar vraagt aan de kaketoe hoe zijn dag was. Wat de vogel dan zegt bezorgde me een lachbui!

Vrouw komt eindelijk thuis, na 3 weken in het buitenland te zijn geweest. De reactie van haar paard is prachtig