in

Hij verbergt stiekem een camera in de auto. Maar als hij DIT bij zijn grootmoeder doet? Sprakeloos…

David Goodings is een Londense radio en TV presentator. Hij is uitgegroeid tot een ware beroemdheid in zijn eigen stad Londen. Zijn grootmoeder was jarig. Voor haar 85ste verjaardag wilde hij iets heel bijzonders doen wat ze nooit meer zou vergeten. Zijn oma Iris had totaal geen idee dat haar kleinzoon een prachtig verjaardagsfeest gepland had staan.

“Ik wilde dit jaar iets totaal anders doen voor mijn grootmoeder,” schreef hij op zijn Youtube kanaal. Iris zat met haar kleinzoon in de auto radio te luisteren. Op een gegeven moment kreeg ze de shock van haar leven! De muziek werd plotseling onderbroken. De desbetreffende radiopresentator onderbreekt plotseling de uitzending voor wat lijkt groot wereldnieuws.

Lees ook  Monique Westenberg deelt ontroerende foto’s van begrafenis stiefmoeder

De presentator vertelde opeens op de radio dat het nu tijd is voor de verjaardagen. Haar kleinzoon had in het geheim alle familie & vrienden over de hele wereld gecontacteerd. Alle vrienden en familie van Iris hadden een persoonlijke boodschap achtergelaten wat ze vervolgens allemaal op de radio hoorde. In de onderstaande video kun je de gehele verrassing bekijken!

Lees ook  Man adopteert een ongewild asielkatje. Maar het is wat ze elke dag voor het slapengaan doen dat echt onbetaalbaar is!

Wat een prachtig gebaar en cadeau van haar kleinzoon! Wat vind jij van zijn actie? Laat het ons weten en DEEL deze prachtige video vooral verder met je vrienden en familie op Facebook!

Dit is de truc om van ontstekingspijn en chronische pijn af te komen zoals hielspoor!!

Labrador Jedi waarschuwt midden in de nacht de ouders. De reden? Ongelooflijk, deze hond is een held!