in

Hij sloeg zijn vriendin omdat zij zijn jas verloor. Duizenden walgen van zijn straf

Als we horen over mannen die vrouwen slaan, lopen de koude rillingen zo over onze rug. Dit valt in dezelfde categorie als kindermishandeling en is minstens even laf en zwak. Wat soort man moet zijn vrouw slaan om zich sterk en machtig te voelen? Het bewijst net hoe zwak hij is …

Onlangs kreeg James McCourt, een 19-jarige man, een gevangenisstraf van 21 maanden nadat hij zijn vriendin verbood om het huis te verlaten en haar vier uur aan een stuk begon af te slaan.

Lees ook  Ze had een normaal, gelukkig leven. Toen raakte haar lichaam plotseling bedekt met vreemde bulten.

De 18-jarige Kelsie Skillen uit Glasgow, Schotland, was het betreurde slachtoffer van deze brutale aanval. Haar “vriend” sloeg haar herhaaldelijk in het gezicht. Nu is McCourt dus gestraft en we zijn er zeker van dat de andere gevangenen deze vrouwengeweldenaar warm zullen onthalen.

Skillen getuigt dat haar vriendje agressief werd na een avondje uit omdat ze volgens hem zijn jas en sigaretten op een feestje was vergeten …

“Je zult morgen een opgezwollen gezicht hebben, dus doe ik het maar beter meteen goed”, zei hij tijdens de aanval.

Lees ook  Oude vent wordt omsingeld door groep meisjes en slaat dan compleet door

Nadat ze de aanval overleefd had, nam Skillen foto’s van haar verwondingen en deed aangifte bij de politie. Skillen kon nog tijdens de aanval via haar iPad haar moeder contacteren toen McCourt tijdens de 4 uur durende aanval even naar het toilet was.

Skillen is blij dat ze eindelijk opgelucht kan ademhalen nu ze weet dat de man 21 maanden naar de gevangenis moet en tegelijk ook een contactverbod van 5 jaar heeft opgelegd gekregen.

DEEL dit misdaadverhaal met je vrienden!

Soldaten die tegen ISIS vechten zeggen dat God zelf ingreep – kijk naar de lucht

Deze jongen begon met het zingen van “You Raise Me Up” maar als het meisje invalt valt het publiek stil!