in

Hij kan maar niet begrijpen waarom zijn verloofde altijd moe is. Tot hij deze ontdekking doet.

De jonge vader Tony Emms en zijn verloofde Charlotte hebben samen een baby en besluiten dat Charlotte thuis blijft om voor de kinderen te zorgen. Het Zweedse gezinnetje is gelukkig, maar Tony is verbaasd dat zijn verloofde voortdurend moe is en geen kracht meer heeft. Het is toch hij die een zware dag op het werk achter de rug heeft? Maar op een dag komt hij thuis en vindt Charlotte en zijn baby ZO terug in bed. Hij nam een foto en schreef een pakkend bericht dat door alle ouders gewaardeerd wordt. Tony postte deze foto en schreef:

“Soms krijgt deze vrouw niet voldoende respect van me. Telkens als ik van het werk thuiskom, is Charlotte “moe”. Ik ben het toch die de hele dag werkt, waarvan kan zij nu moe zijn? De laatste tijd heb ik nagedacht over wat deze prachtige vrouw doet terwijl ik van huis weg ben … gewoon wat zitten met de baby, de hele dag televisiekijken, best een ontspannende dag toch? Het antwoord is NEE!

Lees ook  Italiaanse verpleegster pleegt zelfmoord uit schrik anderen besmet te hebben

Wanneer ik ’s morgens naar het werk vertrek en haar wakker maak, heeft ze al de handen vol en moet ze voorbereid zijn op alles wat de dag zal brengen … ze staat samen met mij op en bekommert zich om de huilende baby. Ons kind heeft honger, Charlotte ook, maar alleen de baby krijgt wat te eten. Dan speelt ze met de baby, ververst een luier, dan wordt er verder gespeeld, en dan is het uiteindelijk tijd voor het middagdutje. Maar niet voor mama, de mama gebruikt de tijd om te wassen, ruimt het speelgoed op en doet de afwas van de dag voordien. Dan wordt de baby wakker en heeft opnieuw honger. Mama heeft nog niets gegeten, maar eerst wordt weeral het eten van de kleine rakker voorbereid. Daarna heeft de baby natuurlijk opnieuw aandacht en liefde nodig – denk eraan, mama heeft ondertussen nog steeds niet gegeten … En het hele opruimen van eerder op de dag was verloren tijd want natuurlijk ligt het speelgoed weer overal verspreid.

Wanneer ik dan van het werk terugkom en een beetje boos ben omdat ik alles moet opruimen, terwijl de mama weer niets gedaan heeft, is natuurlijk normaal. Daarbij heeft ze de ganse dag niets anders gedaan dan zich uit de naad gewerkt om ervoor te zorgen dat de baby gelukkig en gezond is. Als er andere vaders zijn die er ook zo over denken, ga dan eens na zoals ik wat je vrouw echt doet. Respecteer de moeder van je kinderen! Het is een zeer bijzondere persoon die alles heeft opgegeven om voor je baby te zorgen. Ik hou zoveel van mijn slapende engeltjes en ze hebben een pauze meer dan verdiend! ❤ Charlotte.”

Lees ook  Ongelooflijke grafstenen van mensen met een briljant gevoel voor humor

Dit bericht ging onmiddellijk de wereld rond! Bijna 50.000 mensen delen dit inzicht en waardeerden hun partner meer dan ooit tevoren. Deze bekentenis zou vandaag ook nog heel wat mensen goed doen. Wanneer je niet uit gaat werken, maar thuisblijft om voor je kind te zorgen, betekent dit niet dat je niet de hardste (maar wel de mooiste) baan van de wereld hebt.

Hij koos dit lied vanwege zijn grootmoeder. En als je hem hoort zingen… Dit is ZO geweldig!

Charlie de hond choqueerde al zijn familieleden toen hij DIT deed … Lieve hemel!