in

Hij is verward wanneer hij bejaarde man op het hete voetpad ziet neerknielen. Maar als hij ziet waarom, stromen de tranen.

Als je ooit een kerkelijke bruiloft hebt bijgewoond, ben je wellicht vertrouwd met Korintiërs 1:13 van de Bijbel waar beschreven wordt wat liefde is:

“De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich nooit boos maken en rekent het kwaad niet aan, ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze.”

Lees ook  Mark Rutte - Uitkering Oranjes kan echt niet meer

Het is een prachtig gevoel, maar het is niet altijd eenvoudig. Liefde vergt heel veel werk.

Brent Kelley, een 34-jarige pastoor uit Tennessee, was onderweg met zijn drie kinderen toen iets hem deed stoppen. Een bejaarde man zat neergeknield langs de passagierszijde van zijn auto en voederde zijn vrouw ijscrème met een lepel.

Het koppel leek in de 80 en het was een erg hete dag. Ondanks zijn leeftijd en de warmte, zat deze echtgenoot op het hete voetpad neergeknield om zijn vrouw van een verfrissend ijsje te laten genieten.

Lees ook  Barbie is terug en heeft iets te veel inkijk in haar badjas:

Brent was zo geraakt door de onbaatzuchtigheid dat hij snel een foto maakte en het op internet postte.

“Het was het perfecte voorbeeld van wat echte liefde is”, zei hij. “Het was onbaatzuchtig. Het was buiten 40 graden en zat op het voetpad, wat ook warm is, en hij voederde zijn vrouw omdat ze gehandicapt is.”

De foto ging razendsnel viraal en lokte honderdduizenden hartverwarmende en lovende reacties uit.

DEEL dit bericht om je medemens te inspireren!

Papa filmt de geboorte van zijn dochter. Maar wat de baby dan doet, verbluft de hele verloskamer.

Man negeert “niet aanraken” bordje op aquarium van de haai en berouwt zich meteen dat hij toch op het glas klopte.