in

Hij doodde haar kinderen, maar toch willen ze zijn hand vasthouden. Dit koppel kiest voor de verzoening.

Een pastoor en zijn vrouw rijden niets vermoedend op de snelweg als er plotseling een vrachtwagen tegen hun auto knalt. Gentry en Hadley Eddings uit de Amerikaanse staat North Carolina waren na een familiebruiloft onderweg naar huis, maar het ongeval, waarbij hun kinderen om het leven kwamen, zou twee jaar later tot een verbazingwekkend toeval leiden.

De Eddings waren met hun twee kinderen onderweg. Haar oudste zoon, Dobbs, amper twee jaar oud, was op slag dood. De jongste nog ongeboren zoon, Reed, overleefde in het lichaam van zijn moeder. Na het ongeluk kreeg Hadley echter weeën: amper twee dagen na de spoedkeizersnede overleed ook de pasgeborene.

De 28-jarige bestuurder van de vrachtwagen kwam in de gevangenis terecht wegens doodslag. Volgens de onderzoekers zat hij afgeleid achter het stuur. Na zijn veroordeling vroeg het koppel om een verontschuldiging voor het leed dat hij had veroorzaakt.

Lees ook  RIVM: Coronavirus aangetroffen in rioolwater, vermijd direct contact met afvalwater

Dit alles gebeurde in het jaar 2015. Nu, twee jaar later, kondigen Gentry en Hadley verrassend nieuws aan: Hadley is zwanger – van een tweeling! Het zijn zowaar twee jongens.

Het koppel is dolblij en ze voelen zich bevrijd. Niettemin is er ook een schaduwzijde.

“We huilen vaak”, vertelt Hadley. “We willen niet dat de mensen denken dat we alleen maar trots en gelukkig zijn, want dat is niet het geval. Er schieten duizenden gevoelens tegelijk door onze hoofden.”

Lees ook  Moeder spendeert uren aan het verven van dochters kale hoofd voor schoolfoto’s – het resultaat is uitstekend

Toch vergaf het stel de vrachtwagenbestuurder publiekelijk: “We hopen dat we in de hemel hand in hand staan met jou en onze kinderen.”

Ter nagedachtenis aan deze tragedie en hun overleden broertjes, doopten ze hun tweelingen Isaiah Dobbs en Amos Reed.

“We zijn zo blij dat Dobbs en Reed de grote broers van onze tweelingen zijn! We zijn zo dankbaar voor onze familie en vele vrienden, die al die tijd voor ons gebeden hebben en ons opgemonterd hebben. We zijn zeer gelukkig en danken de Heer voor deze kleine schatten”, zegt Hadley nog.

Dit is niet meer of niet minder dan een klein wonder. Na het ongeval wilden ze eigenlijk geen kinderen meer en toch werden ze opnieuw gezegend.

DEEL dit emotionele verhaal op Facebook!

Deze 5-jarige is levend aan het verbranden, maar weigert het hoopje in haar armen los te laten. Als mensen wat beter kijken, springen de tranen in hun ogen.

Eerst denkt de studente aan een bloedklonter. Dan slaat het noodlot toe.