in

Het paard trekt de koets tot het van uitputting instort. Dan beginnen de toeristen foto’s te maken.

Iedereen houdt van de bonte koetsen die door de straten van New York City trekken. Maar nu is een van de paarden genaamd “Max” gewoon op straat ineengestort. Max ziet er moe en uitgeput uit als hij voor de koets op het asfalt ligt.

Er komen toevallig toeristen voorbij die meteen foto’s beginnen te maken.

De activisten van de groep “NYCLASS” ijveren al langer voor een verbod van deze koetsen. Ze gebruiken de schokkende beelden nu om de ellende van deze dieren in de verf te zetten.

Lees ook  Temptation-Zach reageert op homo-geruchten

“Paarden storten niet zo gemakkelijk in. Er moet dringend een onderzoek ingesteld worden naar de gezondheid en de leefomstandigheden van de paarden. Ze moeten door een onafhankelijke dierenarts onderzocht worden”, zegt John Collins, een woordvoerder van de organisatie.

Chris Amanus, de bestuurder van de koets, beweert dat het paard gewoon struikelde en ten val is gekomen. Hij was geeneens gewond van de val, beweert Amanus. Hij rijdt ondertussen al 20 jaar met koetsen door de stad.

Lees ook  Beschermende zoon ziet stiefvader zijn moeder slaan. Dan leert hij hem om dit nooit meer te doen (video).

We hopen dat Max snel geholpen wordt. Dit kan zo niet langer! DEEL dit bericht om deze problematiek onder de aandacht te brengen!

Man adopteert een ongewild asielkatje. Maar het is wat ze elke dag voor het slapengaan doen dat echt onbetaalbaar is!

Welstellende vader neemt zijn zoon mee naar een arme regio om hem een levensles te leren, maar dat komt als een boemerang in zijn gezicht terecht.