in

Het nichtje van prinses Diana is volwassen en de gelijkenissen met haar overleden tante zijn sprekend.

Prinses Diana was en is nog altijd erg geliefd, ook door mensen buiten het Verenigd Koninkrijk. Wie droomt er niet van om op een dag prinses te worden? Nou, mannen wellicht niet.

Het Britse Koningshuis fascineert miljoenen mensen, en zelfs de leden die de schijnwerpers niet opzoeken, krijgen ontzettend veel aandacht.

De familie van Diana, de Spencers, zijn Britse adel. Toen haar vader overleed ging de erfenis over op de jongere broer van Diana, Charles – niet te verwarren met de Prins van Wales.

Lees ook  Samantha de Jong alweer op pad met grote liefde

Toen Diana met Prins Charles trouwde, zette de rest van haar familie hun leven verder. Charles Spencer trouwde met modemodel Victoria Lockwood – van wie hij later zou scheiden.

Maar hij had vier kinderen met haar, van wie de oudste Lady Kitty Spencer is. Kitty werd geboren in Londen maar groeide samen met haar moeder op in Zuid-Afrika.

Ze is ver weg gebleven van de schijnwerpers, wellicht omdat ze niet in lijn is voor de troonsopvolging. Nu heeft de media haar vizier echter wel op de jongedame gericht.

Lees ook  Man zal laatste jaren in hotels leven in plaats van verzorghuis - de reden is briljant

Maar Kitty is niet in het nieuws omwille van een schandaal. Nu ze in de 20 is wordt ze gevolgd omwille van haar sprekende gelijkenissen met Prinses Diana.

Op je tante lijken is niet zo ongebruikelijk, maar wanneer je tante Prinses Diana is, is het geen verrassing dat je heel wat aandacht krijgt.

Bekijk het videoverslag hieronder en oordeel zelf of Lady Kitty op Prinses Diana lijkt!

Keihard knallen met de nieuwe hit van Rapper Sjors: STACKS!

Heldhaftige 16-jarige overmeestert man die in Haarlem peuter probeerde te kidnappen.