in

Het meeste lichaamsvet verbrand je met de meest simpele training. Zeg het sportschoolabonnement maar vast op!

Wanneer we eenmaal bezig zijn in de sportschool en ons in het zweet aan het werken zijn ben je blij en voel je jezelf lekker wanneer de training er weer op zit.

Dit komt mede door de endorfine die in ons lichaam wordt aangemaakt tijdens het sporten. Maar eerlijk is eerlijk. De weg na de gym kan een flinke opgave zijn.

Na het avondeten even uitbuiken op de de bank, sportspullen bij elkaar pakken en de weg naar de gym.

Allemaal factoren die de drempel om naar de gym te gaan kunnen verhogen. Maar blijkbaar moeten we dus helemaal niet in de gym zijn om het meeste vet te verbranden!

Misschien ben jij wel de gelukkige en ben je in het bezit van een hond. Je trouwe viervoeter zal je in ieder geval dankbaar zijn.

Lees ook  Mama van 5 valt dood nadat ze van drielingen beviel … Wanhopige vader ziet zich voor een moeilijke beslissing geplaatst.

Het blijk namelijk dat door simpelweg een ommetje te maken, dit de beste manier is om vet te verbranden.

De wereldberoemde personal trainer en voedingsdeskundige Harley Pastern, die onder andere sterren traint als Ariana Grande, Kim Kardashian en Lady Gaga kwam met deze onthulling.

Minder lichaamsvet betekent meer calorieën verbranden
Wie geregeld een bezoek aan de sportschool brengt weet dat cardio ‘the way to go’is. Maar hoe zit het dan dat je door simpelweg te wandelen meer calorieën zou verbranden dan door bijvoorbeeld te hardlopen of een crosstraining?

Aan ‘Business Insider’ legt personal trainer Harley uit hoe dat precies zit.Door een cardioworkout op een lage intensiviteit te doen worden je vetreserves direct aangesproken.

Lees ook  Koppel verstopt huis achter garagepoort om stedenbouwkundige voorschriften te omzeilen.

Train je op een hogere intensiviteit door bijvoorbeeld hard te lopen, dan zal het even duren voordat de vetreserves worden aangesproken.

Daarnaast bevorder je de vetverbranding door je hartslag laag te houden. Trainen op een hoge intensiviteit maakt dat lastig.

Een ander bijkomend voordeel is wanneer je wandeling erop zit, de kans minder groot is dat je gaat snacken.

Als je een flinke workout in de gym hebt gehad verbrand je vaak zoveel calorieën dat wanneer je thuis komt je honger krijgt en eerder zal gaan snacken. Dus ga lekker aan de wandel na het avondeten. Een win-win situatie!

Raakt je toilet verstopt maar geen ontstopper bij de hand? Met vershoudfolie is het klusje zo geklaard!

Dit gebeurt er wanneer je wasverzachter op de muur sproeit. De werking is verbluffend!