in

Het hele lijf van de 2-jarige is bedekt met rode pukkels. Wat artsen dan ontdekken is ongelooflijk!

Het is een gruwelijke aanblik: De 2-jarige Jasper Allen uit het Engelse Cambridgeshire zit helemaal onder de rode pukkels. Maar als zijn moeder Sarah met hem naar het ziekenhuis gaat, wordt ze afgewezen omdat zijn situatie “niet erg genoeg” is. Maar de foto’s die Sarah deelt, laten iets heel anders zien.

De uitslag begint te ontsteken en zijn situatie verslechterd zienderogen. Twee dagen nadat ze afgewezen werd, brengt ze haar kleintje naar de spoedafdeling. Daar is ook het medische personeel in shock. Zo een ernstig geval van waterpokken hadden ze hier nog nooit gezien.

Lees ook  Rosanna reageert op haar ‘gelekte screenshots’

Jasper moet dagenlang in de kliniek verblijven. Hij krijgt een baxter aangelegd met antibiotica en pijnstillers terwijl zijn lichaam om zijn leven vecht. Zijn toestand is zo dramatisch dat de artsen zijn geval documenteren voor de wetenschap. Na vijf dagen begint hij eindelijk een beetje te stabiliseren.

Omdat de inenting niet werd terugbetaald, dacht Sarah dat het wel niet zo erg zou zijn, moest haar kleintje de waterpokken krijgen. Sarah had nooit kunnen vermoeden dat de prijs die ze daarvoor zou betalen zo hoog zou zijn. Vandaag uit ze kritiek op het feit dat kinderen niet standaard tegen de waterpokken ingeënt worden. “Jasper was gezond! Ik had niet gedacht aan de gevolgen van de ziekte voor een kind met een zwak immuunsysteem.”

Lees ook  6-jarige met down syndroom aangehouden omdat ze ‘een pistool gebaar maakte naar haar leraar’

Hoewel de ziekte in de regel onschuldig is, bestaat in uitzonderlijke gevallen wel het risico op ernstige complicaties. Om die reden zijn de ouders nog steeds razend op het ziekenhuis die Jasper in eerste instantie gewoon wandelen stuurde.

Sarah is wel trots dat haar Jasper zo een vechter is. De jongen wordt nog wel regelmatig onderzocht of de ziekte geen blijvende schade heeft achtergelaten.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden op Facebook!

Jonge moeder (20) sterft één dag nadat ze diagnose van griep kreeg

De man schenkt de vreemde vrouw een zonnebloem. Wat ze dan in tranen aan hem bekent, ontroert hem nog altijd.