in

Het hele jaar door kerstfilms kijken is goed voor je gezondheid, zeggen experts

Als je iemand bent die elk woord van kerstklassiekers zoals Elf en Home Alone kent, is de kans groot dat je feestelijke filmpjes wonderen doen voor je gezondheid.

Het nog betere nieuws is dat we eigenlijk worden aangemoedigd om het hele jaar door kerstfilms te bekijken om onze ‘feel-good’-hormonen een boost te geven, met knuffelen en flicks zoals Love Actually en Die Hard inschakelen (er is geen tijd voor dat debat).

Een psycholoog heeft onthuld dat bewezen is dat deze films mensen helpen langer en gezonder te leven, zoals gemeld door DoYouRemember? , dus wees geen Grinch.

Lees ook  Monster sleept hond achter z’n scooter aan, maar heeft geen idee dat de camera draait en dat hij de prijs zal betalen.

Over de voordelen van kerstfilms zei de psycholoog: “Het zorgt wel voor die neurologische verschuiving die geluk kan veroorzaken.

“Ik denk dat alles wat ons uit onze normale gewenning haalt, de normale dag in, dag uit, onze zintuigen signaleert, en dan meten onze zintuigen of het aangenaam is of niet.

“Kerstversiering bevordert dopamine, een feel-good hormoon.”

Het zorgt niet alleen voor de broodnodige feestelijke moed, maar kan ook helpen het niveau van stress en angst te verminderen.

Lees ook  Naomi verbluft met sexy foto!

Het kijken naar kerstfilms met iemand anders kan zelfs je relatie versterken, inclusief iedereen van een liefdesbelang tot een familielid.

De nostalgie die bij de films hoort, kan mensen samenbrengen vanwege de focus op gezinswaarden en hechte banden.

Alsof je nog meer aanmoediging nodig hebt, heeft Netflix een groot aantal nieuwe kerstfilms onthuld die in de aftelling naar de grote dag zullen verschijnen.

Dieven beroven vrachtwagen en stelen enorme hoeveelheid dildo’s ter waarde van 1 miljoen.

21-jarige Samantha stapte niet in bij Uber, maar bij moordenaar