in

Het gaat niet zo goed met de gigantische biceps van de Russische Popeye

Kirill Tereshin (22), een Russische bodybuilder met biceps die door synthetische olie-injecties minstens zo groot als een voetbal zijn geworden, is in zijn vaderland een geldinzamelingactie begonnen om het spul weer uit zijn armen te kunnen laten halen.

Een noodzakelijke operatie, want als dat niet heel snel gebeurt, bestaat de kans dat de ledematen van deze menselijke ‘Popeye’ verlamd raken en in het ergste geval geamputeerd moeten worden.

Lees ook  Man sterft tijdens overspel op zakenreis. Volgens rechter is dat een werkongeval

Eind 2017 waarschuwden artsen de jonge krachtpatser al voor de gevaren van zijn onnatuurlijke ‘spieren’. Ze adviseerden Tereshin de olie (feitelijk een mengsel van olie, alcohol en het verdovingsmiddel lidocaïne) per direct uit zijn biceps te laten zuigen, maar de ijdele Rus deed niets met die suggestie. Reden? Hij kan de ingreep met geen mogelijkheid betalen.

Lees ook  Moeder dacht dat ze haar kleine meid na kidnapping nooit meer zou terugzien. Maar 3 woorden redden haar leven.

Verder wil hij zich niet in zijn vaderland laten behandelen, omdat hij de medici daar niet vertrouwt. Het liefst gaat hij onder het mes in Groot-Brittannië waar het redden van zijn opgezwollen bovenarmen omgerekend ruim 41.000 euro kost. Zo zien zijn biceps er nu uit.

Mannen aangehouden na uitlatingen op sociale media over intocht Sinterklaas

Deze gewaagde foto’s van Sophie Milzink wil je zien