in

Het baasje laat zijn husky bij een hondentrainer achter. Weken later krijgt hij deze video te zien. Bij het bekijken ervan wordt hij misselijk!

Toen Petr Basargin uit het Russische St. Petersburg drie maanden op zakenreis moest, liet hij zijn jonge husky Sky achter in een hondentrainingscentrum. Daar is de hond vast in goede handen, dacht zijn baasje. Maar als Petr na enkele weken tijdens een tussentijds bezoek zijn hond bekijkt, ziet hij dat het dier ontzettend veel gewicht verloren is.

Maar de trainer beweerde dat hij Sky op een dieet moest zetten omdat hij teveel woog en omdat honden beter getraind zouden kunnen worden als ze een beetje hongerig zijn. Als de eigenaar weer onderweg is, krijgt hij na enkele dagen van een medewerker van het centrum een e-mail met een video opgestuurd. De Rus werd niet goed van wat hij zag:

Lees ook  Mama zegt tegen de hond dat hij uit de wieg moet gaan. Maar hij weigert dit op een hilarisch schattige wijze

Om de husky “onderdanig” te maken, had men hem een halsband aangedaan met metalen pinnen langs de binnenkant. De trainer genaamd Eduard Rogozin trok de arme husky brutaal aan de halsband. Hij sloeg de hond en besprenkelde hem met water, terwijl de jonge hond het uitschreeuwde van de pijn.

Wat een gemene dierenbeul! Petr keert onmiddellijk terug om zijn hond terug te halen en dient klacht in bij de politie. Eduard Rogozin, die zelfs geen opleiding had gevolgd om met dieren te werken, is ondertussen aangehouden. Nu onderzoekt men nog of het centrum definitief gesloten moet worden.

Lees ook  Luipaard gedumpt bij rivier nadat stropers tanden uitrukken en poten afhakken.

Aanvankelijk was Sky erg bang om gestraft te worden. Maar ondertussen is Sky weer zo speels en energiek als vanouds. Hieronder zien we hoe goed het nu met hem gaat. Wat een vreselijke beelden! Gelukkig is er een einde gekomen aan het lijden van Sky en hoeft het dergelijke wreedheden nooit meer mee te maken!

DEEL dit bericht met je vrienden!

Kelly (36) ruikt de hele tijd naar VIS en douchen maakt het alleen maar erger

Voordat ze sterft, haalt ze de baby uit het kinderzitje en gooit ze het kind uit het raam. Degenen die het vinden, hebben er geen woorden voor als ze het zien