in

Het antwoord van deze jonge vrouw als reactie op ‘Je bent te lelijk voor de liefde’ maakt je dag

De 23-jarige Lexxi Harford is geboren met een moedervlek over de rechterkant van haar gezicht. Daarnaast heeft ze ook nog eens twee verschillende kleur ogen. Een hele bijzondere combinatie die helaas niet door iedereen positief word gevonden. Ze werd benaderd door twee Tv-shows, die erop uit waren haar te kwetsen. Het kwam erop neer dat de twee shows haar te lelijk vonden voor de liefde. Lexxie liet zich niet kennen en wendde zich tot de sociale media. Lees verder en ontdek wat ze precies deed.

Aangezien ze zelf compleet op haar gemak is met hoe ze eruit ziet, zette ze drie ‘selfies’ op ‘Imgur’. Er gebeurde iets wat ze helemaal niet had zien aankomen. De foto’s kregen ontzettend veel aandacht op het sociale netwerk. Ze werden heel veel gedeeld, kregen meer dan 100.000 hits en Lexxie kreeg veel positieve reacties.

Lees ook  Echtpaar voelt beweging achter zich in het vliegtuig, wat ze dan aantreffen…

Hoewel sommige mensen haar enthousiasme niet deelden en een gedeelte van de reacties ronduit beledigend was, was het overgrote deel zeer positief. Mensen bewonderden haar moed en schoonheid. Ze kreeg zelfs een huwelijksaanzoek!

Lexxie besloot dat het hier niet bij bleef. Ze zette een tweede bericht op ‘Imgur’. Ze wilde de wereld nog meer laten weten wie zij is en waar ze trots op is.

– Ik maak fantastische broodjes

Lees ook  Droevige waarheid achter de politiefoto van deze moeder en wat ze aan het doen was terwijl vierjarige in auto sliep.

– Mensen verwarren een moedervlek vaak met een bloeduitstorting, maar het is veel zeldzamer.

– Ik voel me er niet onzeker door. Ik vind hem juist mooi.

– Mijn rechteroog is groen en mijn linkeroog is blauw, ook al zie je het niet altijd in het licht.

– Waarom doe je dit? Ik weet dat een hoop mensen nieuwsgierig zijn. mensen met een moedervlek bedekken deze vaak en ik wil er meer erkenning aan geven.

Lexxie’s foto’s gaan de hele wereld over. Deze mooie jonge vrouw laat zien dat schoonheid vele vormen kent! Geef een ‘like’ voor deze mooie boodschap en deel hem met je vrienden.

Aha… Dus hier ligt het aan! DIT is de reden waarom je bijna nooit iets wint met een grijpmachine!

Papa legt uit waarom hij hartverscheurende foto maakte van terminaal dochtertje (4)