in

Heldhaftige hond verloor bijna zijn leven terwijl hij zijn eigenaren beschermde tegen een aanvaller met een zwaaiend mes

Dit verhaal bewijst nog maar eens dat het oude gezegde dat de hond de beste vriend van de mens is helemaal waar is. Volgens de Facebookpagina van Soweto Animal Rescue en Advisory Center werd een trouwe familiehond zes keer gestoken toen hij zijn eigen leven op het spel zette om zijn eigenaars tegen hun eigen zoon te beschermen.

De hond hoorde een luid lawaai in het huis van het gezin in Kibler Park in Johannesburg en schoot meteen ter hulp.

Lees ook  Verwaarloosde tijger heeft nog nooit liefde gekend: maar zie nu de reactie als ze haar zielsverwant ontmoet

“De zoon wilde zijn ouders met een mes steken en de hond hoorde het geschreeuw en schoot ter hulp, en als gevolg daarvan liep hij zelf zes steekwonden op”, schreef Soweto Animal Rescue op haar Facebookpagina.

De hond werd overgebracht naar het Kibler Park Venterinarian Hospital waar hij verder behandeld en verzorgd werd.

Er werd een contactverbod uitgevaardigd tegen de zoon en de politie is nog steeds op zoek naar de voortvluchtige verdachte.

Lees ook  Deze drie honden hebben duizenden levens gered, maar worden ingeslapen omdat ze met pensioen moeten

Dierenbeschermers en redders prijzen de hond voor zijn dapperheid en trouw. De dierenwelzijnsgroep deelt dit verhaal om mensen te leren over de ongelofelijke band die kan ontstaan tussen mensen en dieren.

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze hun leven voor jou zouden geven? Deze hond verdient alle lof en daarom moeten we dit bericht massaal DELEN!

Het baasje laat zijn husky bij een hondentrainer achter. Weken later krijgt hij deze video te zien. Bij het bekijken ervan wordt hij misselijk!

Uit het niets zien ze plotseling hun geliefde hond naar hun baby rennen. Dan beseffen ze zich dat hij het leven van het kindje redde