in

Heldhaftige hond redt net op tijd een baby, die slechts enkele dagen oud was en bij het afval was gegooid

Honden zijn niet altijd kieskeurig als het op eten aankomt. Daarom dacht een politieagent in Brazilië dat deze hond gewoon naar voedsel op zoek was toen hij hem door het afval zag rommelen.

Een politieagent vertrok naar het werk en zag een hond in het afval snuffelen. Toen hij later die dag terug thuiskwam, zag hij diezelfde hond. Hij was compleet verbijsterd om te zien dat de hond een diertje in zijn bek had in plaats van restjes voedsel.

Lees ook  Hij zag een stervende puppy langs de kant van de weg – Dan deed hij een telefoontje dat haar leven zou redden.

De politieagent ging wat dichterbij kijken en was verbaasd om een enkele dagen oude puppy te ontdekken. Het hondje was nog in leven dankzij de tussenkomst van deze hond. De puppy rook niet meteen lekker, maar was voor het overige gezond en wel.

De agent schakelde de hulp in van Marco Antonio Rodrigues, die plaatselijke straatdieren redt, en overhandigde de puppy aan hem.

Lees ook  Dit is Suki, de avontuurlijke Bengaalse kat die de hele wereld verovert

“De hond speelde de belangrijkste rol om de puppy te redden. We hoorden online rond of er toevallig iemand een hond had die melk produceerde en als bij wonder diende er zich iemand aan om de puppy verder te verplegen”, zei Rodrigues.

DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden!

Piepklein uiltje maakt op schattige wijze ruzie met politieagenten

Deze moeder verzoekt de leraar aan de BH van haar dochter te trekken. De reden daarvoor is ongelooflijk!