in

Heel verschillend koppeltje verweert zich tegen de haatberichten op het internet.

De foto’s van het Vietnamese model Linh Nguyen zijn erg populair op de sociale media. Als ze echter een foto deelt waarop ook haar vriend Hai Nguyen te zien is, krijgt ze met een stroom hatelijke berichten af te rekenen.

Op het eerste zicht ziet het stelletje er heel verschillend uit. Linh is erg slank, heeft lange donkere haren en een schattig gezichtje. Hai daarentegen is iets forser en lijdt zichtbaar aan overgewicht.

Hatelijke commentaren

De fans van Linh zijn geschokt als ze zien aan wie ze haar hart verloren heeft. De reacties onder de foto gaan ver over de schreef en beledigen Hai diep. Ze hebben het niet alleen over zijn corpulente lichaam, maar breken zijn hele persoon af.

Het stel moest zinnen als “Jij bent prachtig, maar je vriend is dik” of “Met een dikke en lelijke vriend zie je er niet goed uit” over zich heen laten gaan. Dat is echter nog niet het hoogtepunt van de beledigingen. Linh en Hai werden zelfs “De Schone en het Beest” genoemd – een titel die niet zo sprookjesachtig bedoeld is.

Lees ook  Fabiola laat echt niks aan de verbeelding over en laat je alles zien!

Vermoedelijk hoopten de plegers van deze haatberichten dat Linh in de toekomst geen foto’s van haar vriend meer op het internet zou plaatsen. Of erger nog, dat ze haar relatie met hem zou beëindigen. Maar dat was buiten het Vietnamese model gerekend.

Linh en Hai zijn al twee jaar een stel en dolgelukkig met elkaar. Ze denken er nog niet aan om uit elkaar te gaan. In tegendeel: ze zien elkaar zo graag dat hun hart bloed wanneer ze even niet samen kunnen zijn.

Lees ook  Man noemt boa een 'k*nkerwijf' omdat ze zegt dat hij afstand moet houden

De twee besloten om zich niet te laten beïnvloeden door de haatberichten op Facebook. Dan doen ze iets waarmee de haters geen rekening hadden gehouden. In plaats van de geviseerde foto te verwijderen, post ze alsmaar meer foto’s van haar en haar vriend. Daarbij schrijft ze:

“In de liefde zijn uiterlijk en gewicht niet het belangrijkste. Wat echt belangrijk is dat je goed overeenkomt en dat de harten bij elkaar passen.”

Met deze woorden slaat de Vietnamese spijkers met koppen. Ze houdt van haar Hai zoals hij is – en dat mag de hele wereld weten, zien en aanvaarden. Dat heeft ze ook bereikt, want tegen echte liefde hebben zelfs de ergste haatberichten geen kans.

DEEL dit verhaal om je medemens te inspireren!

4 kerels zien dronken meisje met man, ze beseffen onmiddellijk dat er iets heel erg fout is

16 voorbeelden van wel heel erg extravagante wenkbrauwen.