in

Heel makkelijk: zó krijg je foundationvlekken uit je kleding

Het is makkelijker dan je misschien dacht

Hoewel het toch echt de bedoeling is dat je foundation alleen op je gezicht zit, gebeurt het nog weleens dat de make-up afgeeft op je kleding. Vooral wanneer je een wit shirtje draagt is dat erg lastig. Gelukkig is het niet moeilijk om de foundationvlekken te elimineren.

Je hebt het waarschijnlijk al in huis.

Lees ook  Zijn ”vrouw” is 4 jaar oud. Achter deze gelukkige foto’s schuilt een hartverscheurend verhaal…

Manier
Niet iedereen neemt ’s ochtends de tijd om het gezicht te voorzien van foundation, maar degenen die dat wel steevast doen, hebben vast weleens zo’n nare vlek in hun kleding gekregen. Met een make-updoekje proberen die foundationvlekken eruit te halen, werkt helaas niet op en top. Het kan gelukkig makkelijker en bovendien ook veel efficiënter. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is wat scheerschuim!

Lees ook  5 alledaagse klachten van borstkanker, die de meeste vrouwen niet opmerken

Vlekvrij
Je hoeft inderdaad geen ingewikkelde schoonmaakspullen tevoorschijn te toveren als je een foundationvlek wilt verwijderen uit je kleding. Doe wat scheerschuim op de plek waar de vlek zit, masseer de scheerschuim goed op de plek en spoel het daarna uit met warm water. De vlek zal verdwenen zijn als sneeuw voor de zon.

Peuter is doodsbang voor de oppas.. wanneer haar ouders een verborgen camera neerzetten ontdekken ze iets verschrikkelijks..

Dit is waarom je vandaag je vriezer moet ontdooien