in

Heel arrestatieteam ingezet om kinderfeestje in Haarlem te stoppen – gaat er heftig aan toe

Het politiekorps in Haarlem is zaterdagavond uitgerukt om een feest te stoppen. Dit feest werd gegeven op last van de gemeente. En we kunnen gerust zeggen dat de betrokkenen daar alles behalve blij mee waren.

De emoties liepen bij dit incident hoog op toen het feestje werd afgeblazen. Hoewel er flink op de agenten gescholden werd, werd de sfeer even later weer rustig. Iedereen is uiteindelijk naar huis gegaan.

Lees ook  Vriendin Bridget Maasland klapt uit de school: “Ze vertrouwt André niet!”

Er waren zelfs honden aanwezig om erbij te helpen dat de feestvierders rustig naar huis gingen. Social media reageert er op en vindt het schandalig dat er zoveel politie te pas moest komen voor een kinderfeest.

Wat vind jij? Waren slechts een paar agenten genoeg? Of heeft de politie er goed aan gedaan om het feest op deze manier af te breken?

Lees ook  De artsen denken dat het 8-jarige meisje huilt omdat ze groeit – tot ze DIT in haar botten vinden! Ze beginnen onmiddellijk met de behandeling.

Hoe had jij gereageerd als er plotseling een heel team met agenten voor je deur zou staan? Aarzel niet en laat het ons weten in de reacties! Maar denk eraan: Hou het lief.

Pup sterft na eten vishaken in rondslingerend afval.

Moeder steekt man door zijn hart nadat hij haar dochter dreigt aan te vallen