in

Heeft nieuwe vriend van zwangere Samantha haar nou keihard in de steek gelaten?

Niets nieuws onder de zon als we zeggen dat het weer roerige tijden zijn voor Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. De voormalig realityster lijkt een patent te hebben op levensecht drama.

Eerst overleefde ze een zwaar auto-ongeluk in Den Haag en tijdens de onderzoeken in het ziekenhuis kwam ook nog eens aan het licht dat ze zwanger was. De vader is haar kersverse vriend Gerrit.

Haar trouwe volgers begonnen zich de afgelopen dagen echter een beetje zorgen te maken. Normaal zien we de kop van Gerrit vrijwel dagelijks op haar Instagram-account verschijnen.

Lees ook  Hond sterft 2 uur na spelen - nu worden alle hondenbezitters gewaarschuwd voor verborgen gevaren van water

De laatste dagen was Gerrit echter opvallend afwezig. Fans vreesden dan ook dat Gerrit zijn zwangere vriendin in de steek had gelaten.

Barbie geeft tekst en uitleg
Ook de blondine kreeg lucht van de geruchten en legt op Instagram uit hoe de vork aan de steel zit. Barbie vertelde: “Nee, we zijn niet uit elkaar.”

Lees ook  Egyptische vrouw veroordeeld tot drie jaar gevangenis wegens mishandelen van een aap.

Er is dus geen vuiltje aan de lucht, alleen was Gerrit eventjes buiten beeld. Gerrit verduidelijkt: “Ik had last van aanstelleritis, kan weleens gebeuren.”

Arts laat nieuwe baby op de grond vallen en zegt: “Maak je niet druk, je zult er meer krijgen”

Zo zag Lie uit Ex on the Beach Double Dutch er vroeger uit