in

Heeft Gerard Joling een kind in Azië?

Nederland: Zanger Gerard Joling, die al een hele tijd uit de kast is als homo, laat weten dat het best zou kunnen dat hij ergens ter wereld een kind van hem heeft rondlopen. “De kans is klein, maar aanwezig”, zei de zanger in een interview.

“Dat kind zal dan wel in een ver land wonen, en verder weet ik van niets, bovendien wil ik het ook niet weten”, aldus Joling. Eind jaren 80 boekte hij tal van successen maar was toen nog niet uit de kast als homo, hij twijfelde toen nog erg aan zijn seksuele geaardheid.

Lees ook  Vrouw belt politie over vermiste kleindochter – politie doorzoekt huis en doet bloedstollende ontdekking.

“In mijn populaire tijd in Azie heb ik een half jaar een relatie gehad met een meisje uit Taiwan, die nu gehuwd is met een Nederlandse man, blijkbaar was ik toen nog aan het ontdekken hoe ik eigenlijk inelkaar steek”, zei de zanger.

Ondertussen is Joling helemaal uit de kast en is hij van plan zijn verhaal ooit te delen met een autobiografie. Wanneer dat boek zal verschijnen is nog niet duidelijk. De zanger zegt dat de lezertjes alvast rode oortjes zullen krijgen van zijn levensverhaal, en dat het erg spectaculair is geweest.

Lees ook  Zijn Sylvie Meis en haar verloofde nu al uit elkaar?

“Er zullen dingen instaan die mensen niet willen geloven, maar bij een autobiografie moet je nu eenmaal diep gaan, met de billen bloot, zodat mensen denken, dat kan niet waar zijn, of dat heeft hij niet gedaan”.

DIT zijn de symptomen van een schildklieraandoening! Miljoenen vrouwen negeren dit!

More drama: er gaat nóg iemand vreemd in de nieuwste aflevering van Temptation