in

Heb jij acne op je rug zitten? Dan doe je DIT waarschijnlijk helemaal verkeerd! Dit moet je weten!

Help, rug-acne! Geen nood, DIT moet je veranderen!

Helaas is niet iedereen van nature gezegend met een mooi velletje. Dit kan gelden voor zowel het gezicht als het lichaam, want helaas komt acne ook op het lichaam voor. Heb jij acne op je rug zitten en heb je geen flauw idee hoe je daar aan komt? Wij hebben het antwoord!

Lees ook  Een stel dikke billen staat synoniem aan een flink stel hersenen en betere gezondheid! Lees hier waarom!

De volgorde waarin we ons lichaam en haar wassen is hierbij heel erg belangrijk. Was je je lichaam namelijk voordat je je shampoo en conditioner gebruikt, dan kan achtergebleven shampoo of conditioner op je rug blijven zitten. Deze restjes kruipen in onze poriën en veroorzaken zo puistjes.

De meeste mensen houden er de volgende volgorde op na: haar wassen, conditioner erin en terwijl de conditioner intrekt het lichaam wassen. Probeer dit, als jij last hebt van puistjes op je rug, eens om te draaien door eerst de conditioner uit te spoelen en als laatste het lichaam te wassen. Zo spoel je ook de laatste restjes conditioner weg. Baadt het niet dan schaadt het niet, toch?

Lees ook  Alle jongens negeren het meisje omdat ze te “dik” is. Maar vier jaar later ergeren ze zich over wat ze gemist hebben.

3 maanden nadat ze van AAA- naar D-cup ging, gebeurden er plots vreemde dingen met haar lichaam

BIZAR: Dit 15-jarige meisje overleed nadat ze opgesloten werd… om haar ongesteldheid!