in

Heb je last van blaren? Dan zul je verbaast zijn hoe makkelijk en effectief dit middel werkt!

Met dit handige middel kom je eenvoudig van blaren af

Blaren, we hebben ze bijna allemaal weleens gehad. Van die typisch pijnlijke, opgezette plekken, meestal blaasjes, die ontstaan door druk op de huid. Feitelijk is een blaar niets anders dan een reactie van de huid om het onderliggende weefsel te beschermen. En dus is een blaar eigenlijk niets anders dan een vorm van huidletsel waarbij zich tussen de opperhuid en de lederhuid vocht ophoopt, waardoor je dus een blaasje ziet.

Je merkt het vaak aan een branderige, rode huid. Wrijving of druk door te nauwe schoenen is een veelvoorkomende oorzaak, net als natte sokken of nog niet goed ingelopen schoenen. Je krijgt blaren dan ook meestal op je voeten, maar je kunt ze ook gewoon op je handen krijgen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens tennissen ontstaan als je nog niet zoveel of zelfs nog helemaal geen eelt op je handen hebt.

Lees ook  Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet

Er zijn natuurlijk heel wat manieren om blaren te bestrijden, denk dan bijvoorbeeld aan alleen lopen op goede, ingelopen schoenen, het dragen van droge en naadloze sokken, talkpoeder gebruiken onder je voeten en hielen en nog diverse andere handige manieren. Maar we hebben een hele effectieve manier voor jullie ontdekt waarmee je zonder al teveel moeite van die vervelende blaren af kunt komen. Op de volgende pagina leggen we je graag uit om welk middel het gaat.

Dit keer geen talkpoeder, droge sokken of iets dergelijks, nee deze effectieve oplossing tegen blaren is het gebruik van schilderstape. Vaak zijn de plekken waar blaren verschijnen op de hiel van je voet en op je tenen. Daarom doe je wat tape om je hiel en om je tenen heen. En heb je toevallig open tenen? Dan is het prima om het onder het bandje te plakken. Daarnaast is het ook nog een optie om het onder je tenen te doen.

Lees ook  Vader geeft zijn 17-jarige zoon bij de politie aan nadat hij op zijn telefoon naaktfoto’s van een peuter had aangetroffen.

Dit is een beproefde methode voor met name marathonlopers en als zij hiermee uit de voeten kunnen, dan kun jij dat ook zeker. Bestrijd die blaren dus effectief en geniet er weer van om te hardlopen of om te wandelen. Bovendien vindt dit jaar de 100e jubileumeditie van De Nijmeegse Vierdaagse plaats van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli, dus mocht je plannen hebben om aan dit unieke event mee te doen, dan weet je nu in ieder geval wat je moet doen voor een zo optimaal mogelijke voorbereiding. Vind je deze tip handig? Vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden, familie en kennissen.

Tiener steekt misbruiker neer; dit is hoe de rechter reageert! Dit is ongelooflijk!

Waarschuwing: gebruik je wel eens wasverzachter? Lees dit eens!