in

Hartverscheurende foto laat zien hoe vrouw groot nieuws bekend maakt aan haar opa in verzorgingstehuis

Hartverwarmende foto’s tonen het moment waarop een opgewonden, pas verloofde vrouw door het raam van zijn verpleeghuis het nieuws deelde met haar grootvader.

De 22-jarige Carly Boyd zei afgelopen weekend ja tegen het voorstel van haar partner, maar kon vanwege de huidige coronavirusbeperkingen in de VS haar opa niet bezoeken in het Premier Living and Rehab Centre in Lake Waccamaw.

Ze was echter vastbesloten het goede nieuws te delen en hem haar verlovingsring te laten zien, dus kwam ze langs het raam van haar grootvader waar ze hem op zijn bed kon zien rusten.

Carly sprak met KOLD over het ontroerende moment en zei: “Ik wilde het mijn grootvader echt kunnen vertellen omdat hij dementie heeft en er is geen telefoon waar hij toegang toe heeft. Ik wilde hem het echt graag vertellen. ”

Lees ook  Eenden in Rotterdam doorboord met een pijl in borst

Carly zei dat het personeel met de oplossing kwam en haar vertelde dat ze ‘door het gebouw konden lopen, zodat ze hem het gelukkige nieuws kon vertellen.

Facilitair beheerder Gennie Parnell nam de foto’s, die werden gedeeld door April Bass, de coördinator van de gemeenschapsactiviteiten naast het onderschrift: “Coronavirus weerhield deze kleindochter en grootvader er niet van dit gelukkige moment te delen.”

De schattige afbeeldingen zijn sindsdien viraal gegaan en worden overspoeld met opmerkingen van volslagen vreemden die het paar feliciteren en de familie geluk wensen.

Lees ook  Danielle stuurt ingehuurde tapijtlegger de verkeerde foto’s op WhatsApp!

Carly vertelde over de ervaring en zei tegen het persbureau: ‘Ik … het was gewoon … oh mijn god, ik ga huilen. Het was heel bijzonder.

‘Ik werd heel emotioneel en heel verdrietig en ik legde gewoon mijn hand op het raam, en hij legde zijn hand daar ook. Ik zei hem net dat ik van hem hou, en hij zei:’ Ik hou ook van jou en ik hoop je snel te zien.’

Is hier iemand uien aan het hakken? In de VS en andere landen gelden beperkingen in een poging de meest kwetsbaren te beschermen tijdens de aanhoudende uitbraak van het coronavirus.

88 jarige opa sterft aan coronavirus – zoon had slechts 15 minuten om vaarwel te zeggen

Als Nederland nu ook niet luistert dan is de volgende stap volledige lockdown