in

Hartverscheurend moment: toegewijd paar was 62 jaar met elkaar getrouwd, maar wordt nu gedwongen te scheiden

Na meer dan 60 jaar huwelijk werden Wolf en Anita Gottschalk gedwongen om gescheiden te leven. Volgens haar kleindochter Ashley Barytik had het verzorgingstehuis niet meer genoeg plaats voor hen beiden. Wolf staat op een wachtlijst om in hetzelfde verzorgingstehuis als zijn echtgenote in Surrey, Canada, te mogen verblijven. Bij Wolf werd onlangs kanker vastgesteld en hij lijdt bovendien aan dementie.

De voorbije acht maanden moest Anita telkens dertig minuten reizen om haar echtgenoot te zien. De momenten waarop ze daarna afscheid moeten nemen, worden steeds hartverscheurender. Het echtpaar beseft dat het elke keer de laatste keer zou kunnen zijn.

Lees ook  Leraar gebruikt in het geheim kinderbijslag om rekeningen te betalen van zijn leerlingen

Barytik nam de foto in de hoop dat ze viraal zou gaan. Blijkbaar heeft het verzorgingstehuis niet meteen oor voor hun verzoek.

Bij de foto schreef ze:

“Dit is de droevigste foto die ik ooit heb genomen. Dit is mijn oma en opa. Zie je hoe ze zitten te huilen! Maar waarom? De foto werd genomen in Surrey in een voorlopig verzorgingstehuis waar mensen wachten om definitief in een ander tehuis te worden opgenomen. Daar is mijn opa.

Lees ook  Man adopteert een ongewild asielkatje. Maar het is wat ze elke dag voor het slapengaan doen dat echt onbetaalbaar is!

We zijn met de hele familie financieel, fysiek en emotioneel uitgeput en smeken om hulp. Tot nu toe wil niemand onze vragen beantwoorden en niemand neemt initiatief zodat ze hun laatste dagen samen zouden kunnen doorbrengen. We willen gewoon dat ze na 62 jaar huwelijk ook tijdens hun laatste momenten samen zouden kunnen zijn. Deel dit bericht en tag iedereen die ons zou kunnen helpen.”

DEEL deze emotionele oproep met iedereen die je kent!

Wrede moeder laat bewust haar peuterdochter achter in een supermarkt

Ze laat haar zoontje diverse klusjes in het huis doen. De reden hiervoor is een belangrijke les die IEDEREEN zou moeten weten!