in

Harteloos personeel giet koud water over de dakloze man die zijn telefoon oplaadt om zijn moeder te bellen

Toen ik jong was, werd mij altijd geleerd om anderen vriendelijk te behandelen, ongeacht hun financiële status of uiterlijk.

Vooroordeel is een lelijke eigenschap en het idee om zonder reden vreselijk te zijn voor een ander, is er een die ik nooit heb kunnen begrijpen.

Ik weet dat ik niet de enige ben die zo denkt. In feite zijn er miljoenen mensen zoals ik. Miljarden zelfs. Gelukkig zijn we de meerderheid.

Daarom is het niet verwonderlijk dat het internet heftig reageerde toen beelden werden geüpload waarin een dakloze man werd getoond die een emmer koud water over hem heen had gekregen in een Dunkin Donuts.

De man, genaamd Jeremy Dufresne, stopt naar verluidt vaak bij de Dunkin Donuts in Syracuse, New York. Bij de gelegenheid in kwestie werd hij echter getreiterd door een medewerker van de keten, gewoon omdat hij zijn hoofd op zijn handen liet rusten terwijl hij wachtte tot zijn telefoon werd opgeladen.

LEES OOK!
Fietser valt door gespannen ijzerdraad over de weg

Het incident, dat vorig jaar plaatsvond, zag Dufresne een vestiging van Dunkin Donuts binnengaan, zodat hij zijn telefoon kon opladen en wat warmte in zijn lichaam kon krijgen.

Volgens rapporten laadde hij zijn telefoon op zodat hij zijn moeder kon bellen om het haar goedenacht te wensen. Hij zegt dat hij slechts een minuut zijn hoofd neerlegde.

Het was toen dat een van de werknemers een emmer water over zijn hoofd gooide.

LEES OOK!
Monique Westenberg: 'Ik hoor bij jou'

“Hij had waarschijnlijk een aantal persoonlijke problemen en had iemand nodig om mee te praten,” zei Dufresne, volgens Syracuse.com.

Tot overmaat van ramp werd de werknemer gefilmd terwijl hij lachte terwijl hij de emmer omdraaide. De video is op Facebook geplaatst, met de bedoeling meer mensen aan het lachen te krijgen om Dufresne. In plaats daarvan sprongen ze onmiddellijk in zijn verdediging.

De verantwoordelijke medewerker, Shakeen Robbins, werd ontslagen voor zijn acties, hoewel hij zei dat hij diep spijt had van wat hij deed.

Dufresne zei ondertussen dat hij begrijpt dat Robbins waarschijnlijk gewoon een slechte dag had.

Anita (40) heeft bizarre slaapstoornis waardoor ze haar huis poetst in haar slaap

10 redenen waarom je broer de aller belangrijkste man in je leven is.