in

Hagenaar aangehouden na aanranding, mishandeling en meerdere mislukte berovingen

Een 41-jarige Hagenaar is dinsdagavond rond 20.00 uur aangehouden na aanranding, mishandeling en drie mislukte berovingen, zegt de politie. Bij zijn pogingen om mensen te beroven, heeft hij onder andere een vrouw mishandeld en een andere vrouw aangerand.

De zoektocht van de politie naar de verdachte begon na een melding van een vrouw, die op de Haagse Ary van Spuyweg werd mishandeld door een man met een oranje trui aan. Hij probeerde daarbij haar telefoon en tas te stelen. Toen dit niet lukte, ging hij ervandoor richting de Scheveningseweg.

Lees ook  Dappere hond rent terug naar brandend huis om kitten van vuur te redden

Kort daarna kwam bij de politie een andere melding binnen van twee vermoedelijk Duitse vrouwen, van wie er een op de Scheveningseweg was aangerand door een man. Ook haar probeerde hij te beroven, maar dit lukte wederom niet.

Bankje
De 41-jarige man ging vervolgens op een bankje zitten. Toen een man al bellend met zijn mobiele telefoon langsliep, probeerde de verdachte de telefoon van de voorbijganger te stelen. Ook deze poging slaagde niet.

Lees ook  Verloofde van jongeman die omkwam bij dodelijk ongeval A12 deelt aangrijpend afscheid.

De verdachte ging er wederom vandoor en het slachtoffer belde meteen 1-1-2. Hij bleef de verdachte achtervolgen tot de gewaarschuwde agenten hem konden aanhouden.

Twee 16-jarige jongens van hun bed gelicht voor zware mishandeling

Man zakt 9 keer voor rijexamen en steekt CBR gebouw in brand