in

Haar zoon sterft in 2013. 3 jaar later vraagt een klein meisje haar om op de pluchen beer op “play” te drukken.

De Amerikaanse Heather Clark staat opgewonden met een stethoscoop voor de 4-jarige Jordan Drake. In 2013, drie jaar geleden, verloor Heather haar 7 maanden oude zoon Lukas. De moeder heeft zijn verlies nog niet verwerkt. Maar de kleine Jordan tilt haar shirt omhoog en geeft Heather een groots geschenk. Als Heather aan de borst van het kleine meisje hoort, barst ze in tranen uit.

Lees ook  Niemand weet waar deze monument voor staat: Ik kon mijn tranen niet inhouden..

In de borst van Jordan klopt namelijk het hartje van Lukas Clark verder. Na zijn dood doneerde Heather zijn organen en redde daarmee het leven van 3 kinderen – waaronder ook dat van de kleine Jordan, die sinds haar geboorte met een aangeboren hartafwijking in het ziekenhuis lag. 3 jaar na de tragedie hoort Heather opnieuw een teken van leven van haar geliefde Lukas. Als afscheid geeft Jordan Heather nog een uniek geschenk: een pluchen beer met de geluidsopname van Lukas’ hartslag. Zo zal Heather zich dit bijzondere ogenblik voor altijd blijven herinneren.

Lees ook  De oude man vraagt de verzorgster om de koelkast te poetsen. Als ze erin kijkt, begint ze meteen te huilen

DEEL dit wondermooie moment met je vrienden!

Welstellende vader neemt zijn zoon mee naar een arme regio om hem een levensles te leren, maar dat komt als een boemerang in zijn gezicht terecht.

Een koppel adopteert 3 zusjes. Maar ze hadden geen idee dat het kleine meisje geen normaal kind was.