in

Haar vriend BLINDDOEKTE haar om haar te verrassen. Dat was een vreselijke FOUT!

Dit verhaal gaat over een vrouw die op een dag een blinddoek moest dragen om door haar vriend verrast te worden. Hoewel alles aanvankelijk zeer onschuldig begint, draait een en ander al snel op een totale catastrofe uit. Daarna weet je wellicht waarom dit verhaal zich “anoniem” over het internet verspreidde.

Tijdens mijn lunchpauze op het werk at ik vorige week wel drie borden bonen. Dit was achteraf gezien wellicht niet zo een goed idee. Toen ik na het werk thuiskwam, zei mijn vriend triomfantelijk: “Schat, ik heb een verrassing voor je!” Hij blinddoekte me en leidde me naar de eettafel.

Ik ging zitten en wanneer hij op het punt stond om mijn blinddoek af te nemen, rinkelde de telefoon. Omdat het een belangrijke telefoontje zou kunnen zijn, vertelde hij me om te wachten en de blinddoek zeker niet af te doen totdat hij terug was. Ik beloofde hem verschillende malen om rustig rechtop te blijven zitten en dat mijn blinddoek zou blijven waar hij was. Mijn vriend ging tevreden zijn telefoontje afhandelen.

Lees ook  Tiener (16) door andere jongen (17) neergestoken op straat in Breda

Ondertussen begonnen de bonen van eerder die dag in mijn maag te borrelen en de druk was nog nauwelijks te houden. Terwijl mijn vriend in de andere kamer was, zag ik de kans schoon om een bil een beetje op te tillen en er eentje te laten vliegen. Er kwam geen geluid aan te pas, maar het rook alsof er net een stinkdier of een vrachtwagen vol mest was voorbijgekomen. Walgelijk!

Ik nam snel de servet van mijn schoot en begon nerveus tegen de geur te wapperen. Daarna schoof ik op mijn andere bil en liet nog meer wind ontsnappen. De stank was nog erger dan kool en rotte eieren samen. Ik spitste mijn oren om te horen of mijn vriend ondertussen gedaan had met bellen. Dan liet ik de ene atoombom na de andere. Het duurde zo enkele minuten, maar de opluchting was onbeschrijflijk.

Lees ook  Moeder bevalt zonder verdoving en kan gewoonweg niet geloven hoe groot het lichaam van haar baby wel niet is

De “tot ziens” in de andere kamer betekende het einde van mijn vrijheid, zwaaide stank nog enkele keren met het servet weg en vouwde mijn handen over elkaar. Ik voelde me ontzettend opgelucht en was zeer tevreden over mezelf.

Mijn gezicht moet er uitgezien hebben als de onschuld zelve want toen mijn vriend toekwam, verontschuldigde hij zich uitgebreid dat het zolang geduurd had. Hij vroeg me of ik mijn blinddoek had afgenomen, maar ik verzekerde dat ik hem de hele tijd had opgehouden.

Tevreden nam hij de blinddoek af en rond mij zaten 12 gasten rond de tafel, allen met de handen voor de neus, en zeiden in koor: “Gelukkige verjaardag!”

Deze vrouw zal de volgende keer wel twee keer nadenken voor ze op haar verjaardag nog eens bonen eet. We nemen aan dat de gasten onmiddellijk gevraagd hebben om enkele ramen en deuren op te zetten. DEEL deze “explosieve” anekdote met iedereen die je kent!

Dit meisje van 22 werd aangenomen om gedurende 3 weken voor deze baby te zorgen. Maar de ouder konden nooit vermoeden van wat ze ging doen

Nadat ze een baby hadden geadopteerd kregen ze een SCHOKKEND bericht.