in

Haar verloofde was een week eerder overleden. Toen deze vreemde haar in een café benaderde, kon ze niet geloven wat hij haar gaf.

Toen Danny Wakefield de deur achter zich dichttrok, had hij geen idee dat zijn leven voorgoed zou veranderen. De jongeman uit Seattle had een zonnebloem van vijf dollar bij zich en besliste dat het beter zou zijn om ze aan een vreemde te schenken, veeleer dan de bloem gewoon te laten verwelken.

Toen hij in zijn favoriete taverne aankwam, zag hij aan een tafeltje een geschikte ontvanger voor zijn bloem: een dame die stilletjes huilde.

Op Facebook schrijft hij: “Het was alsof er een magneet in de zonnebloem zat. Ik werd gewoon naar de vrouw toegezogen omdat ik wist dat zij de vrouw was die de zonnebloem zou krijgen.” Maar toen Wakefield de zonnebloem wilde overhandigen, was haar antwoord niet alleen verrassend, het liet hem totaal in shock achter.

Lees ook  Voor een paar tientjes koop je een Kallax kast bij de IKEA – DIT kun je ervan maken!

“Ik ging naar haar tafeltje en zei: Excuseert u mij. Ik heb deze zonnebloem en ik hoopte ze aan iemand bijzonder te schenken. Ik voel dat u bijzonder bent, dus ik zou graag hebben dat u deze bloem zou aanvaarden.”

“Voor ik de bloem nog maar kon geven, vloog ze me om de nek en de tranen vloeiden in overvloed. Maar het is wat ze daarna zei dat ik nog steeds niet kan vatten.”

“Ze huilde omdat haar verloofde de week voordien was gestorven, enkele maanden voor ze zouden gaan trouwen. Op hun eerste date had hij ook een zonnebloem bij en sindsdien gaf hij alleen maar zonnebloemen, nooit rozen.”

Lees ook  Nederlanders misdragen zich flink tijdens carnaval.

“Vandaag kon hij haar via mij tonen dat ze altijd het licht in zijn leven zal zijn.”

“Ik ben echt geschokt. Het leven gaat over geven en over het leven van iemand anders gewoon een beetje aangenamer maken. Je weet nooit welke impact je kunt hebben.”

“Deel dit alsjeblieft en toon een beetje meer liefde.”

De post van Wakefield ging viraal en ontroerde de harten van duizenden mensen. Naderhand vertelde hij nog: “Ik vroeg haar naam niet, maar ik hoop dat ze dit ook heeft gelezen. Ik hoop dat ze weet dat het ook MIJN leven veranderde.”

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden op Facebook!

Pasgeboren baby komt samen met zijn ouders het vliegtuig in. Dan krijgt de passagier naast hen plotseling deze envelop… Een prachtig gebaar!

Deze man wordt in bed betrapt met een jongere vrouw. Maar zijn excuus is waterdicht!