in

Haar nagels waren alles voor haar – tot het noodlot ongenadig toesloeg.

30 jaar lang deed de Amerikaanse Lee Redmond om haar doel te bereiken: de langste nagels ter wereld hebben. En het lukte haar! Haar nagels waren tussen de 86 en 88 cm lang.

Ze is heel erg trots op haar nagels. Lee beweerde geen problemen te hebben met de uitvoering van dagdagelijkse taken omdat ze een “ingenieus” systeem zou ontwikkeld hebben. Ze blijft echter wel heel mysterieus over intieme zaken, bijvoorbeeld hoe ze zich redt in de badkamer.

Haar ultieme droom komt uit: ze krijgt in het Guinness Book of Records het record van langste nagels ter wereld achter haar naam.

Lees ook  Vent heeft de beste vlucht van zijn leven blijkt als hij het toilet uit stapt

Ze zijn niet alleen haar trots, maar ook een schild waarachter ze zich kan verstoppen.

Maar op een dag wordt haar droom letterlijk aan diggelen geslagen in een auto-ongeluk. Om haar te kunnen redden, worden haar nagels ter plaatse geknipt door de hulpverleners.

“Ik zag een schaduw en dan een harde klap. Ik voelde en hoorde mijn nagels breken” vertelde Lee. Haar ergste nachtmerrie werd realiteit. Haar nagels bewaart ze nu nog in een plastic zak.

Lees ook  Nies voortaan altijd met je mond open, anders loop je een groot risico!

Na het ongeluk bleef een grote leegte achter. Ze is niet alleen haar nagels verloren, maar ook een deeltje van haarzelf.

Maar Lee slaagde zich erdoor. Haar kleinkinderen zijn dolenthousiast wanneer haar nagels terug beginnen te groeien.

We kunnen alleen maar onder de indruk zijn van het geduld dat deze dame aan de dag legt. Hoe lang zullen we nu moeten wachten tot ze haar record opnieuw breekt?

DEEL dit bericht op Facebook!

Een moeder wilde haar dochter een pleziertje doen. Maar wat er dan gebeurde, was de hel op aarde.

Ze werd ver-kracht door haar eigen familie. Maar deze moedige mama weigert haar baby te aborteren