in

Haar man overleed tragisch. Bij de begrafenis voelt ze dat iets mis is. Dan zeggen de artsen DIT.

Je perfecte zielsverwant ontmoeten, maak je maar een keer in het leven mee. Als je je speciale wederhelft hebt gevonden, verandert je hele leven. Het is het kantelmoment dat liefde zo krachtig maakt. Courtney Hill vond haar zielsverwant in het midden van een sneeuwstorm in 2011. Het klikte meteen en de twee waren sindsdien onafscheidelijk. Kort nadien trouwden ze en beiden vonden dat hun sprookjesachtige romance te mooi was om waar te zijn. Ze konden niet meer tevreden zijn met elkaar en met hun levens. Uiteindelijk besliste het koppel om een gezinnetje te stichten. Ze kregen een prachtig babymeisje dat ze Reagan noemden. Ze waren dolgelukkig en gingen voor een tweede kindje.

Lees ook  Deze vrouw weigert de deur uit te gaan zonder extreme ‘gothic’ make-up… Maar moet je eens zien wat er onder die lagen schmink zit!

Maar voor dat kon gebeuren werd de wereld van Courtney helemaal ondersteboven gehaald. Op 2 februari 2016 kwam Brian in een vrachtwagenongeluk om het leven. Courney’s leven veranderde op slag en ze moest helemaal van nul beginnen.

Niet alleen dat, maar haar dochter moest het verlies eveneens verwerken.

Maar tijdens de begrafenis voelde Courtney zich plotseling erg ziek. Ze was overstuur door het overlijden van haar echtgenoot, maar er was meer dan dat aan de hand. Courtney deed een zwangerschapstest …

… en inderdaad, Courtney was zwanger!

Na verloop van tijd voelde Courtney zich steeds slechter en zwakker. Ze ging naar de dochter want na haar echtgenoot wilde ze niet ook haar tweede baby verliezen.

Lees ook  Als je elke dag havermout eet, gebeurt er DIT met je lichaam…

Wat ze niet verwachtte te horen, was dat de baby het goed stelde … en de andere twee ook. Blijkbaar droeg Courtney de hele tijd al een drieling!

De moeder van vier kan nauwelijks op de drie nieuwe engeltjes wachten, zeker met de gedachte aan Brian. Ze zullen haar voortdurend aan haar echtgenoot en zijn liefde doen denken.

Wat een mooie en aangrijpende manier voor Brian om verder in hart van Courtney te leven!

DEEL dit opmerkelijke en wonderbaarlijke verhaal met iedereen die je kent!

Zo kom je voor altijd af van haartjes op je bovenlip. Deze recepten zijn geniaal!

De 3-jarige slaapt. Als hij wakker wordt, ziet hij DIT in een plas bloed in de woonkamer.