in

Haar man ligt op sterven. De artsen adviseren de vrouw om de stekker eruit te trekken. Maar in plaats daarvan doet ze DIT met zijn lichaam…

Het was ondenkbaar. Matthew en Danielle waren nog maar zeven maanden getrouwd toen ze in deze tragische situatie terechtkwamen. Matthew verongelukte in een motorongeluk waardoor hij in een diepe coma belandde. De artsen adviseerden Danielle om de stekker uit te trekken.

“Hij tekende letterlijk een grafiek op het bord en zei, weet je, 90 procent van de mensen met dergelijke verwondingen komt nooit meer bij bewustzijn” zei Danielle. “Uiteindelijk zei de dokter, weet je, als ik daar zou liggen, zou ik willen dat mijn familie de stekker eruit trekt.”

Lees ook  ‘Moedermaffia’ heeft het gemunt op Meghan Markle

Het feit dat Matthew het ongeluk overleefd had was een wonder, maar hem ontwaken uit de coma scheen niet te lukken. Maar Danielle zou de hoop niet zo snel opgeven. In plaats van de stekker uit te trekken, nam ze het lichaam van haar echtgenoot mee naar huis en werd zijn verpleegster. Drie maanden later werd hij wakker – nog een wonder – maar hij was zijn geheugen verloren en wist niet wie Danielle was, kon niet wandelen en nauwelijks praten. Opnieuw zou Danielle niet zomaar opgeven. Dat was vier jaar geleden. Vandaag kan Matthew wandelen, praten, met de fiets rijden en zelfs push-ups doen. Danielle zei “in ziekte en gezondheid” en daar was geen woord van gelogen. Matthew is haar eeuwig dankbaar dat ze haar leven redde.

Lees ook  Hartaanval of paniekaanval: laten we leren om de symptomen te onderscheiden

“Je hebt zo hard voor mij gevochten en als je er goed over nadenkt, is dat ook de enige reden dat ik er nog ben” zei hij.

DEEL dit prachtig verhaal als je vindt dat echte liefde er zo uitziet!

Haar baby is aan het verdrinken in het zwembad. Kijk wat de hond doet.

Zo verandert je lichaam in amper 7 dagen als je koffie met deze ingrediënten drinkt. Ik kan het nauwelijks geloven.