in

Haar kleine jongen schreeuwde van de pijn, maar ze wist niet waarom. Toen ze hem optilde zag ze het ONGELOOFLIJKE!

Hayley Turner uit Kingston Baguize in het Verenigd Koninkrijk konden niet trotser zijn: De jonge vrouw kreeg samen met haar man Rob een zoontje Samuel en het gezinnetje is in de zevende hemel.

Samuel werd een beetje te vroeg geboren, waardoor Hayley zich wel een beetje zorgen om hem maakt.

Het duurt enkele weken voor zij en haar man de kleine jongen mee naar huis mogen nemen.

Maar ditmaal maakt ze zich met reden zorgen. Na een vermoeiende dag post ze deze zinnen op Facebook:

“Normaal schrijf ik zulke dingen niet, maar ik vermoed, dat wanneer het mij overkomen is, het ook bij andere mensen kan gebeuren, dus dacht ik dat het een goed idee is om een paar woorden te schrijven om dit in de toekomst te vermijden …

Lees ook  Oelala! Is dit de nieuwe vriend van Maxime Meiland?

Vandaag verschoonde ik de luier van mijn baby in een openbaar toilet, waarvan ik dacht dat het veilig was. Toen ik hem neerlegde op de ververstafel begon hij luid te schreeuwen. Ik dacht aanvankelijk dat hij moe was of dat hij het koud had, dus deed ik snel verder om hem te kunnen troosten. Lijkt dat een onverlaat dacht dat het ‘grappig’ was om duimspijkers op de matras achter te laten. Onze arme baby werd op de nageltjes gedrukt!!! En omdat hij nog niet oud genoeg was om te zeggen wat er aan de hand was, ziet hij er nu uit als een speldenkussen met vijf gaatjes! Woedend komt nog niet in de buurt van hoe ik mij nu voel. Het is ronduit droevig dat iemand dit kon doen, maar mijn waarschuwing: CONTROLEER GOED HET LUIERTAFELTJE!”

Lees ook  Jacht op eigenaar nadat 11 katjes voor dood werden achtergelaten in verzegelde dozen.

Bij het lezen van deze woorden alleen al wordt men woedend. Hoe kan iemand zo ziek zijn om een onschuldige baby te willen kwetsen. Ronduit ziekelijk! Gelukkig zijn moeder en zoon ondertussen van de schok bekomen!

Laat de boodschap van Hayley echter een waarschuwing zijn – het duurt slechts enkele seconden om het luiertafeltje te controleren. Niemand wil zijn baby zo zien lijden.

DEEL deze waarschuwing met je vrienden op Facebook!

5 alledaagse klachten van borstkanker, die de meeste vrouwen niet opmerken

Lerares snijdt tennisballen door de helft en plakt deze vervolgens op stoelen. Hierdoor ziet ze DEZE geweldige verandering bij haar leerlingen!