in

Haar kapper smeerde Nutella in haar haar, het resultaat zal je verrassen!

Dat Nutella geweldig is hoef je een echte fan niet te vertellen. Maar wist je dat je nog meer met Nutella kan doen dan er veel te veel van op je boterham smeren. Je kan er namelijk je haar mee verven!

Ik stond best even gek te kijken toen ik zag wat beauty-blogger Huda Katan en haarsalon Aded & Samer met Nutella deden.

Lees ook  Toeristen lachen terwijl ze op de olifanten rijden. Maar de vreselijke waarheid breekt het hart.

Ze plaatsten een filmpje op Instagram waarin te zien is dat Huda een haarbehandeling met Nutella ondergaat! Ze laat in een salon in Dubai haar lokken verven met de iedereen welbekende Nutella.

De eigenaar van de haarsalon, Amed, brengt eerst highlights aan in het haar van de dame. De kleur wordt als het waren uit haar donkere lokken gehaald.

Vervolgens smeert hij een paar goede klodders Nutella in haar haar en maakt het feestje helemaal af door ook nog wat gecondenseerde melk toe te voegen.

Lees ook  Vrouw in verzorgingstehuis in tranen omdat ze in ‘onnodige’ quarantaine wordt gezet: ‘Dit is toch geen gevangenis?’

Ik moet er zelf niet aan denken dit kleverige goedje in mijn haar te hebben. Hoe kan dit er nu voor zorgen dat je mooier haar krijgt? Wacht maar tot je het eindresultaat zie, het zal je verbazen hoe mooi de kleur uiteindelijk is geworden!

Waarschuwing: DIT is waarom je nooit een foto van je sleutels online moet plaatsen

Opgelet: 9 waarschuwingssignalen van diabetes die je nooit zou mogen negeren