in

Haar baby is aan het verdrinken in het zwembad. Kijk wat de hond doet.

Toen moeder Patricia Drauch zich realiseerde dat haar zoontje Stanley van 14 haar niet naar de garage volgde rende ze snel de tuin in. Tot haar grote schrik was Stanley direct het zwembad in gelopen en hij was aan het verdrinken. Maar gelukkig was daar de loyale zwarte labrador van het gezin. Hij sprong achter het kind het water in en duwde hem weer boven water. Eerst dacht Patricia dat Stanley dreef, maar toen realiseerde ze zich dat hond Bear hem op zijn rug droeg zodat hij niet dieper kon zinken. Hij weigerde om te bewegen totdat moeder de jongen van zijn rug haalde.

Lees ook  Zijn Fabrizio en verleidster Julia nou wel of niet samen na Temptation Island VIPS?

Toen Patricia Stanley uit het zwembad trok, ademde hij niet meer. Toen ze geen bereik had met haar telefoon om 112 te bellen, reed ze als een dolle naar het nabijgelegen brandweerstation waar brandweermannen hem probeerde te laten ademen. Ze gingen snel met de jongen naar het ziekenhuis en hij mocht diezelfde dag nog naar huis.

Lees ook  Vader onthult handgeschreven smeekbrief van Meghan Markle

Patricia weet dat Bear het leven van haar zoon heeft gered. Zonder hem was haar zoon waarschijnlijk overladen. “Ik heb Bear altijd al gezegd, sinds hij een puppy was, dat hij op zijn baby’s moest letten,” zei Patricia. “Ik vertelde hem altijd dat het zijn baby’s waren.”

Wat een geweldige held. Hij verdient alle erkenning die we hem kunnen geven. DEEL dit fantastische verhaal met je vrienden op Facebook!

Meisje geboren met zwarte vlek in haar gezicht werd “lelijk” genoemd. Kijk nu eens hoe ze al haar critici hun ongelijk bewijst.

Haar man ligt op sterven. De artsen adviseren de vrouw om de stekker eruit te trekken. Maar in plaats daarvan doet ze DIT met zijn lichaam…