in

Haal jij alles uit het leven? 20 vragen die je jezelf kan stellen..

Vaak ervaren mensen een diep gevoel van ontevredenheid, maar hebben ze moeite om hun vinger precies op dat gene te leggen wat ze ontevreden maakt.

Zelfs als je van de meeste aspecten van je leven geniet, is er een goede kans dat er nog enkele verbeteringspunten zijn.

Dus, ongeacht of je nu gelukkig, verdrietig of ergens tussenin bent, vraag je jezelf deze vragen nu op om te weten of je het meeste uit het leven haalt- en ontdek wat je moet doen om dingen te verbeteren

1. Word je meestal optimistisch wakker?
Allereerst, denk aan hoe je je voelt als je in de ochtend opstaat. Ben je blij om te zien wat de dag jou te bieden heeft, of ben je bang voor de dingen die komen gaan? Dit is een behoorlijk goede test voor je of je het soort leven leeft waar je blij van wordt.

2. Heb je meer goede dan slechte dagen?
Het is onrealistisch om te verwachten dat mensen hun hele leven gelukkig zijn, en iedereen van elke minuut geniet!

Als je echter slechtere dagen hebt dan gemiddeld, dan moet je naar de waarschuwingssignalen luisteren dat er iets moet veranderen.

3. Heb je het gevoel dat je echt jezelf kan zijn?
Het is uitputtend om te doen alsof je iemand bent die je niet bent, en het stuurt verwarrende signalen naar het heelal (waardoor je niet kan stoppen met het krijgen van wat je echt wilt in je hart).

Als je niet jezelf bent als je bij anderen bent, vraag je jezelf af waarom en overweeg welke stappen je zou moeten nemen om authentiek te zijn.

4. Voel je je zelfverzekerd?
Als je je arrogant gedraagt , zal je blind worden voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, maar zelfverzekerdheid helpt je wel je dromen te laten vervullen en je doelen te bereiken.

Als je een laag zelfbeeld hebt of niet goed voelt over hoe je je tijd doorbrengt, moet je manieren vinden om dat vertrouwen te vergroten, zodat je de positieve houding krijgt die je nodig hebt voor succes.

5. Maakt je werk je gelukkig?
Niet elke werkdag kan geweldig zijn, niet elke ervaring op het werk zal geweldig zijn – maar hou je van wat je doet, althans meestal?

Als dat niet het geval is, ben je ver bij jou mooiste leven vandaan als je zoveel uur per week doorbrengt met iets te doen dat niet je vreugde vervult.

6. Leef je je passie?
Zelfs als je nog niet dat gene doet waarvan je houdt, besteed er dan in ieder geval een groot deel van je tijd aan die hobby’s die je echte passie zijn.

Lees ook  Vader vindt dat zijn vrouw flesvoeding moet betalen omdat ze stopt met borstvoeding

Als je denkt dat je geen passies hebt, vraag je jezelf af wat je zou doen als geld, tijd en andere verplichtingen geen probleem zouden zijn. – dat is jouw grootste passie.

7. Heb je een positieve sociale kring?
Als je vaak negatieve mensen om je heen hebt,die constant kritiek leveren is verlagend voor je eigen succes.

Als je sociale kring niet positief is, moet je daar eigenlijk uit de buurt van blijven. Nodig nieuwe mensen uit om koffie of een drankje uit te doen, om een ​​positieve, levendige nieuwe vriendschap te creëren.

8. Voel je dat je nog last hebt met dingen uit het verleden?
We zijn allemaal het product van onze ervaringen, goed en slecht, maar als je een pijnlijk verleden hebt gehad, waardoor je niet blij bent of je kansen beperkt, dan moet je stappen ondernemen om die bagage te verwerken.

Wet van aantrekkingskracht oefeningen, journaling en therapie zijn allemaal goede plaatsen om te beginnen.

9. Ben je eerlijk tegen jezelf?
Het is moeilijk om te weten hoe je het meeste uit het leven kunt halen als je niet toegeeft wat je wilt of wat je gelukkig maakt.

Als je niet eerlijk bent met jezelf, vraag je dan af waarom, en zie dat alleen een samenhangende interne wereld tot een bevredigend bestaan ​​zal leiden.

10. Doe je alles wat je kan doen om gezond te blijven?
Je hoeft niet elke uur op de sportschool door te brengen, maar probeer jezelf goed te verzorgen en te behandelen alsof het een tempel is.

Het verzorgen van je gezondheid stuurt het bericht dat je jezelf waardeert, en deze positiviteit trekt meer positiviteit aan.

11. Kunt je de positiviteit in negatieven dingen vinden?
Spreken van positiviteit, weet je hoe je het goede in uitdagingen en moeilijkheden moet zoeken, of wordt je altijd in zelfmedelijden getrokken? Dat zorgt ervoor dat je stop met het manifesteren van je ideale toekomst.

Als u hulp nodig hebt bij het verwijderen van bronnen van negativiteit uit je leven, kunt je profiteren van een aantal oefeningen in het programma Law of Attractions, gebaseerd op het vinden en gebruiken van je intentiepunt.

12. Doe je elke dag iets goeds voor iemand anders?
Als je vriendelijk bent voor anderen, is de kans groot dat je veel uit het leven kunt halen, dus als je geen moeite doet om liefde en medeleven te verspreiden, mis je waardevolle.

Lees ook  Dit is waarom je je kleding moet wassen met zwarte peper - de reden is geniaal

13. Doe je elke dag iets aardigs voor jezelf?
Het is even belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een goed leven houdt in dat je moet weten wanneer je je eigen behoeften moet prioriteren en wanneer je je zelf moet tracteren met het nemen van een ​​lang, ontspannend bubbelbad of een goed boek.

14. Ben je gelukkig in de liefde?
Of je single bent of in een relatie zit, hoe is de staat van je liefdesleven? Goed? zo ja, geweldig! Zo niet, wat kan je doen om het te veranderen naar situatie die voldoet aan je persoonlijke voorkeuren?

15. lach je elke dag?
Gelach heeft een enorme geneeskracht en houdt je op een hoge frequentie vibrerend. Als je minstens een keer per dag lacht, kijk naar nieuwe manieren om dit te doen-tijd doorbrengen met leuke vrienden, kijken naar hilarische comedies en het kunnen (vriendelijk) lachen op jezelf zijn allemaal goede ideeën.

16. Ben je blij met je lichaam?
Nogmaals, je hoeft geen supermodel te zijn, maar heb je geleerd hoe je van je lichaam moet houden en het kunt accepteren?

Als je niet comfortabel bent in het lichaam waarin je nu zit, kan dit ongemakelijk voor je voelen. Kijk wat je anders zou willen, en of dat realistisch is.

17. Heb je een ondersteunend netwerk?
Iedereen heeft mensen nodig om op te leunen. Kun je naar mensen toe voor hulp? zo nee, wat zou je kunnen doen om meer ondersteuning te krijgen?

18. Leef je het leven volgens jou normen en waarden?
Als je voortdurend tegen de dingen in gaat waar je in gelooft, moet je er mee stoppen voordat je helemaal moedeloos word.

Een leven die de moeite waard is om te leven is een die in lijn is met de dingen die je het meest waardeert.

19. Leef je om jezelf te behagen?
Het is moeilijk om de oordeel van anderen af ​​te schudden, maar je moet proberen om blij te zijn . Dit is jouw leven, leef het om jou en niet om iemand anders te behagen.

20. Heb je zin in het vervullen van je leven?
Ben je blij met het leven dat je nu leeft? Weet je wat je doel is, wat zou je kunnen doen om het uit te vinden?

Als je “nee” antwoordde op meer dan een paar van de bovenstaande vragen, zou je zeker stappen kunnen ondernemen om meer uit je leven te halen.

Wat gebeurt er wanneer je slagaders verstopt zijn en hoe je ze kunt ontstoppen

Dit is waarom een hond op je springt als je thuiskomt