in

Gruweldaden van kinderverkr*chter waren zo vreselijk dat rechter rechtszaal verliet om uitspraak uit te stellen.

Een rechter was zo geschokt door de misdrijven van een pedofiel dat ze de rechtszaal uitwandelde om de uitspraak uit te stellen en de emoties even van zich af te zetten.

Rechter Leanne Clare bekeek beelden van Jason Daron Mizner die een tweejarig meisje aanrandde, als onderdeel om de strafmaat te bepalen.

Nadat ze de vreselijke beelden had gezien zei ze echter: “Ik denk dat het het beste is om een beetje afstand te laten tussen het bekijken van die video en de uitspraak zodat het de straf niet overweldigt.”

Lees ook  RESPECTLOOS! 2 vrouwen stelen bloemen van de herdenkingsplek van rapper Feis.

De openbare aanklager had levenslang geëist tegen Mizner (44) omwille van 60 seksuele misdrijven tegen de peuter.

Hij filmde zichzelf hoe hij de peuter meer dan 30 keer aanrandde begin jaren 2.000 nadat hij een relatie had gevormd met de moeder van het slachtoffer.

Dan ontdekte ze video’s en foto’s van kindermisbruik die Mizner had gemaakt tijdens een vakantie in Thailand.

Toen ze hem hiermee confronteerde, bleef hij in Thailand waar hij een relatie aanging met een andere vrouw met een jonge dochter, die hij eveneens s*ksueel misbruikte.

Daarna zat hij 11 jaar uit van een 35-jarige gevangenisstraf alvorens naar Brisbane in Australië gedeporteerd te worden, waar hij bij zijn terugkeer gearresteerd werd.

Lees ook  Vieze luchtjes in de keuken na frituren? Zó laat je ze weer verdwijnen!

Zijn advocaten pleiten voor een lagere gevangenisstraf omwille van de “foltering” die hij tijdens zijn verblijf in de gevangenis in Thailand moest ondergaan.

Het is al de tweede keer dat de uitspraak over de straf wordt uitgesteld nadat een dokter die het psychologisch rapport voorbereidde een hartaanval had gekregen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent.

Winkeluitbater vraagt boeven om ’s avonds terug te komen, “want dan zit er meer geld in de kassa.” En ja hoor

Baby overleden nadat moeder hem 12 uur lang vastgegespt in kinderwagen liet zitten terwijl ze wiet rookte