in

Grap van de dag: Oude man wenst zich een 23-jarige vrouw.

Nadat ik 50 jaar met mijn vrouw getrouwd was, wierp ik op een dag een blik op haar en zei: “50 jaar geleden woonden we in een goedkope woning, hadden een roestbak als auto, sliepen op de bank en hadden een zwartwittelevisie. Maar toch ging ik elke avond met een wulpse 23-jarige naar bed.”

“Nu heb ik een villa van 1 miljoen euro, een auto van 100.000 euro, een gigantisch waterbed en een reusachtige plasmatelevisie. Maar daarvoor moet ik wel met een 73-jarige om in bed liggen. Ik heb het gevoel dat je niet echt veel meer bijdraagt aan mijn leven.”

Lees ook  Artsen raden de moeder aan om een abortus te plegen, 3 maanden later doet ze een bedroevende ontdekking

Mijn vrouw is zeer bij de pinken. Ze zei me dat ik rustig naar buiten kon gaan en me een 23-jarige wulpse vriendin zoeken. Zij zou er dan wel voor zorgen dat ik terug in een goedkope woning met slaapbank zou wonen, met een roestbak zou rijden en een minitelevisie zou hebben.

Lees ook  De oudere man staat naast de sportende jongeren – niemand had verwacht dat hij dit ging doen!

Zijn oudere dames niet geweldig? Ze weten precies hoe ze de problemen van bejaarde mannen moeten oplossen!

Depressieve hond zit 2 jaar lang moederziel alleen in het asiel. Dan ruikt ze plotseling iets vertrouwd.

Zwangere dalmatiër met gigantische buik op punt om te bevallen: dan beseft dierenarts zijn fout