in

Grap van de dag: Man scheidt op het slechtst denkbare ogenblik van zijn vrouw.

Geachte echtgenote,

Ik schrijf je deze brief om je mee te delen dat ik je voorgoed verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man voor je geweest, maar ik krijg er niets voor terug. Deze laatste twee weken waren een hel. En dan belde je baas me nog om me te zeggen dat je vandaag ontslag had genomen … ughhh dat was de laatste druppel!

Vorige week kwam je thuis en merkte je nog geeneens op dat ik een nieuw kapsel had, dat ik je favoriete maaltijd had klaargemaakt en zelfs een nieuw paar zijden boxers droeg. Je at snel in een minuutje of twee en ging meteen naar bed nadat je al je favoriete soaps had gezien. Je zegt me niet meer dat je van me houdt, je wil geen s*ks of iets wat ons verbindt als man en vrouw. Ofwel bedrieg je me, ofwel houd je niet meer van me. Wat ook het geval is, het is te laat … ik ben er vandoor!

Lees ook  De gek zette de hond uit de auto en reed vervolgens weg – maar daarna gebeurt er een waar wonder

Je ex-echtgenoot

P.S. Probeer me niet te vinden. Je zus en ik verhuizen samen naar West Virginia! Een gelukkig leven nog!

Het antwoord van de vrouw:
Geachte ex-echtgenoot,

Niets maakte mijn dag beter dan jouw brief. In de helse 7 jaren dat we getrouwd waren, ben je allesbehalve een goede echtgenoot geweest. Ik kijk zo vaak soaps om van je oeverloze gezeur vanaf te zijn. Helaas werkt het niet. Ik merkte WEL dat je een nieuw kapsel had vorige week, maar het eerste wat ik dacht was “Je lijkt wel een meisje!” Omdat mijn moeder me leerde dat het beter is om niets te zeggen als je niets aardig kan zeggen, maakte ik geen opmerking.

En toen je mijn favoriete maaltijd maakte, moet je me verward hebben met MIJN ZUS, want ik eet al 7 jaar geen varkensvlees meer. Over die nieuwe zijden boxers: Ik draaide mijn hoofd want het prijskaartje van $ 49,99 hing er nog aan, en ik bad dat het toeval was dat ik die ochtend $ 50 dollar aan mijn zus had geleend. Ondanks alles hield ik nog van je en dacht dat we het nog zouden kunnen rechttrekken. Dus toen ik de loterij van 10 miljoen dollar won, zegde ik mijn baan op en kocht ons 2 tickets naar Jamaica. Maar toen ik thuiskwam, was je weg … en het enige wat ik vond was jouw zielige brief.

Lees ook  Moeder Wilma: “Ik liet mijn kind kilo’s met snoep eten totdat hij brullend aan tafel zat”

Alles gebeurt voor een reden, denk ik. Ik hoop dat je het bevredigende leven zal hebben waarvan je altijd gedroomd hebt. En trouwens, ik weet niet of mijn zus Carla je het verteld heeft, maar ze werd eigenlijk geboren als Carl. Ik hoop dat dat geen probleem is. Mijn advocaat verzekert me dat jouw brief ervoor zal zorgen dat ik je geen cent van mij zal krijgen. Dus, hou je goed!

Getekend,

Jouw ex-vrouw, stinkend rijk en vrij!

Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.

Alexandra (23) dacht dat ze zwanger was van tweelingen – barst in tranen uit wanneer de dokters haar de echofoto tonen.