in

Grap van de dag: Bruidegom probeert het slipje van zijn vrouw aan te trekken.

De avond voor het huwelijk van zijn zoon Thomas zit deze vader samen met zijn zoon. Ze besluiten lekker wat te drinken en vervolgens begint de vader te praten:

“Mijn zoon, laat me je iets duidelijk maken: tijdens onze huwelijksnacht, toen we in onze hotelkamer waren, trok ik mijn onderbroek uit en gaf het aan mijn vrouw en zei: ‘Hier, probeer die maar eens aan te trekken.’ Ze zei: ‘Die is te groot voor me, daar geraak ik niet in.’ ‘Perfect zo’, antwoordde ik haar, ‘ik draag de broek en dat zal altijd zo blijven!’ Sindsdien hebben we nooit problemen gehad.”

Lees ook  Punker daagt 70-jarige man uit en vraagt of hij ooit iets wild had gedaan. Zijn briljante antwoord choqueerde het hele winkelcentrum.

Thomas denkt over deze woorden na en besluit om dit zelf ook te proberen. Wanneer de bruiloft is afgelopen gaat hij samen met zijn vrouw naar de hotelkamer. Wanneer ze op bed gaan leggen geeft hij zijn onderbroek aan haar en zegt: “Hier, trek deze aan.”

Ze antwoordt: “Vergeet het, daar geraak ik niet in.”

Zelfzeker antwoordt Thomas: “Zo hoort het. In deze familie draag ik de broek en dat zal altijd zo blijven. Vergeet dat nooit!”

Lees ook  Deze man wordt in bed betrapt met een jongere vrouw. Maar zijn excuus is waterdicht!

Dan trekt de vrouw haar slipje uit en gooit het naar Thomas en zegt: “Trek dit dan maar eens aan.”

Thomas probeert krampachtig in het slipje te geraken, maar het lukt gewoonweg niet. Uiteindelijk zegt hij: “Het gaat niet, ik kom er niet in.”

Ze antwoordt: “Precies! En dat zal zo blijven ook als je je dwaze houding niet verandert!”

Wanneer je op DIT punt van je voet drukt voordat je gaat slapen, gebeurt er DIT met je lichaam.

Sharleyne 8 is door haar moeder van de 10e verdieping naar beneden gegooid