in

Grap van de dag: Biker steelt het biertje van de verkeerde man…

Ik zat in een café en staarde naar mijn biertje, toen er een grote, gespierde biker op mij toekwam, mijn biertje greep en het in een keer leegdronk.

Toen ik in tranen uitbarstte, keek hij me minachtend aan en zei: “Wat denk je wel dat je aan het doen bent, vriend?”

Dan zei hij: “Kom op, jongen. Niet huilen. Ik kan het niet verdragen als mannen huilen.”

Lees ook  HIEROM zou je nooit eigenaar van een labrador retriever moeten worden

“Dit is de slechtste dag van mijn leven”, zei ik. “Ik ben een complete nul. Eerst was ik te laat voor een vergadering en werd ik door m’n baas ontslagen. Toen ik op de parking arriveerde, zag ik dat mijn auto gestolen werd, 2 dagen nadat ik mijn diefstalverzekering opgezegd had. Dan vergat ik mijn portefeuille in de taxi naar huis. Thuis aangekomen betrapte ik mijn vrouw met een andere kerel in bed en werd ook nog eens door mijn hond gebeten.”

Lees ook  Klein ventje maakt snoekduik in een modderpoel en schatert van het lachen

Dus kwam ik hier nog een laatste biertje drinken alvorens een einde te maken aan m’n leven. Maar ik had de gifcapsule nog maar nauwelijks in mijn glas gegooid en dan kwam jij en dronk alles op. Maar genoeg over mij. Hoe gaat het met jou?”

Leraar vernedert achtjarig meisje voor de klas. Dan neemt ze de ultieme wraak terwijl miljoenen mensen online juichen…

Stervende vrouw met kanker stadium 4 krijgt kans om te leven. Nieuwe vrouw van ex-echtgenoot zamelt €20.000 in…