in

Grap van de dag: 3-jarige zet mama in McDonald’s voor schut.

Mijn 3-jarige zoon doet af en toe nog in zijn broek. Op een dag gingen we naar McDonald’s om snel iets te eten. Het was er ontzettend druk. Terwijl ik mijn hamburger aan het eten was, begon het plotseling onfris te ruiken. Ik rook aan mijn zeven maanden oude dochter, maar ze was zuiver. Dan besefte ik dat mijn zoon al lang niet naar het toilet was geweest. Maar hij zei dat hij niets gedaan had.

Ik dacht in paniek: “Lieve hemel, de jongen heeft in zijn broek gedaan en ik heb geen verse kledij bij.” En ik vroeg hem nogmaals: “Ben je zeker dat je niet in je broek gedaan hebt?”

Lees ook  Geleidehond ontmoet Pluto voor het eerst – kijk goed als hij ziet hoe bijzonder de ontmoeting is

“Nee!”, zei hij opnieuw.

Ik was echter erg zeker, want het begon nog viezer te ruiken. Dus vroeg ik nog een keertje: “Jongen, wees nou eens eerlijk, heb je jezelf bevuild?”

Nu werd hij echt boos, sprong op z’n stoel, trok zijn broek omlaag en brulde: “Zie je? Het zijn maar scheten!” De mensen rond ons verslikten zich bijna in hun eten. Hij trok echter in alle rust zijn broek terug op, ging weer zitten en at verder, alsof er niets gebeurd was. En ik zakte van schaamte door de grond.

Lees ook  Leontine en Marco Borsato zijn geruchten over relatieproblemen zat

Een stel oudere mensen konden me enigszins kalmeren, want ze zeiden me dat het lang geleden was dat ze nog zo goed gelachen hadden. Een oudere man kwam naar onze auto toe en zei tegen mijn zoon: “Maak je niet druk, mijn vriend. Mijn vrouw beschuldigt me ook van dergelijke dingen. Maar ik heb de moed niet om mijn punt zo duidelijk te maken.”

Mama en baby sterven in de auto, terwijl papa de autoruit krabt.

Koppel verstopt huis achter garagepoort om stedenbouwkundige voorschriften te omzeilen.